Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christian Bauers nya problem med Pernillas lyxhus – bekräftar nu: ”Har en dialog”

02 mar, 2024, 20:00 
Jobbet med Pernilla Wahlgrens lyxvilla fortsätter, berättar fästmannen Christian Bauer.
Annons
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Pernilla Wahlgren är en entertainer av rang. Hennes popularitet tycks inte veta några gränser och schemat är så fullspäckat med egna föreställningar och realityinspelningar att man undrar hur hon hinner med.

Dessutom har nya husbygget på Lidingö, som även det självklart fick en egen tv-serie i form av ”Villa Wahlgren”, varit en följetong som många följt med spänning. Vägen dit har heller inte varit helt smärtfri och det har varit problem med både värme och den trapphiss som Pernilla byggde åt mamma Christina Schollin.

”Vår trapphiss är under ALL KRITIK!!! Den har ALDRIG funkat när min mamma varit här – och hon som VERKLIGEN skulle behöva den då hon knappt kan gå!!! Såååå förbannad och LESS nu!!!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren.Claudio Bresciani/TT

Christian Bauer om problemet med huset

Även om det mesta med lyxbygget är klart, så finns det fortfarande problem som måste lösas. Det avslöjar fästmannen Christian Bauer i en intervju med Expressen.

Annons

Där berättar Christian att livet i nya villan är kanon och att han själv har en hel del att säga till om när det kommer till bygget.

– När det gäller livskvalitet och standard på våra boende så är det en femma alla gånger. Det är visserligen lite kvar att pyssla med på tomten här hemma och då är det jag som är projektledaren. Under april och maj ska tomten på Villa Wahlgren färdigställas. Det är klart vi har en dialog, men handlar det om en stödmur eller lägga en trappa så är det inga konstigheter då har jag mandat med inrådan från en mycket bra byggledare.

Christian Bauer om Vasaloppet

även Pernilla Wahlgren har i ett inlägg på Villa Wahlgrens Instagramkonto skrivit om det nya projektet och den förväntan hon känner inför det.

”Så fort snön är borta drar vi igång igen med arbetet med tomten..!”.

Nu håller vi alla tummar för att det inte dyker upp några problem som påminner om trapphiss-kaoset.

Foto: TT

Annons