Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Christian Bauers oberäkneliga beteende – förändringen med Pernilla

03 jul, 2024, 08:30 
Christian Bauers oberäkneliga beteende i Allsång på Skansen.
Annons
Victoria och Daniel reser bort – kungens orderBrand logo
Victoria och Daniel reser bort – kungens order

Sommaren är kort – men den har äntligen kommit till den trallvänliga delen av Skansen. Här står Pernilla Wahlgren varje vecka, sjunger odödliga klassiker som ”Säg inte nej, säg kanske” och ”Fyra bugg och en Coca cola”.

I säsongspremiären förra veckan hade hon dessutom en hel hejaklack i publiken. Maken Christian Bauer satt i publiken, gungade i takt till musiken och applåderade åt sin hustrus insats i det folkkära programmet.

Det är heller ingen hemlighet att han är ett stenhårt allsångs-fan, som älskar att vara på plats och lyssna på alla artister som levererar högoktanig underhållning.

Annons
Pernilla Wahlgren
Allsång på Skansen-programledaren Pernilla Wahlgren har vevat igång sin andra säsong.Mickan Mörk/TT

Pernillas beteende mot Christian

Inte helt sällan får han själv lite tv-tid när han väl är på plats. Pernilla gillar att skoja till det lite med maken och för några sekunder låta rampljuset vila på honom.

Christian Bauer verkar inte ha några problem med att synas inför miljonpublik. För det mesta skrattar han gott åt Pernillas drag och verkar uppskatta att hon retas lite.

Christian Bauers beslut

Men Christian Bauers närvaro i publiken är lite oberäkneligt. Vissa veckor dyker han upp, andra inte. Under tisdagen saknades han i publiken, efter succén i premiären.

Annons

I stället följde han sin kära hustru på tv. I ett inlägg på Instagram visade han att han satt bänkad, redo att på håll stötta Pernilla Wahlgren.

”Vilken underbar kombo”, skriver han till en bild på Pernilla Wahlgren och artisten Molly Sandén.

Pernilla Wahlgren
Christian Bauer visar att han följer sin älskade Pernilla Wahlgren.Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons