Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christian Bauers pik mot Sanna Nielsen efter Pernilla Wahlgrens succé i Allsång på Skansen

17 aug, 2023, 08:39 
Pernilla Wahlgren, Christian Bauer och Sanna Nielsen

Christian Bauer kom med en subtil pik mot Sanna Nielsen.

Annons

Pernilla Wahlgren avslutade säsongen av Allsång på Skansen på bästa sätt. Med att meddela att hon fortsätter minst ett år till!

Pernilla har fått extremt goda vitsord för sina insatser som programledare, från såväl tittare som professionella tv-kritiker. Och så har vi tittarsiffrorna. Mätningsbyrån MMS rapporterade Pernillas debutprogram lockade 1,4 miljoner tittare. Det är alltså 300 000 fler till antalet jämfört med skaran som bänkade sig när Pernillas företrädare Sanna Nielsen sjöng igång allsången i fjol. Och den stora tittningen har hållit i sig.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Christian Bauers pik mot Sanna Nielsen

I hyllningskören till Pernillas ära hittar vi också hennes pojkvän, Christian Bauer. Han skriver följande efter avslutningsprogrammet.

Vilken pik!

"Så otroligt stolt över dig, vilken energi, och som du lyft Allsången till en helt ny nivå", skriver Christian.

Annons

En hyllning som heter duga – och också lite av en pik mot Sanna, som får höra att hennes efterträdares program är på "en helt ny nivå".

Sanna Nielsens hyllning av Pernilla Wahlgren

Annars har det inte funnits någon rivalitet mellan Pernilla och Sanna. Tvärtom – Sanna skrev väldigt stöttande inför efterträdarens debut.

"Premiär för Allsång på Skansen! Jag ska erkänna att det känns liiiite konstigt att inte vara på plats men jag är så taggad på att se bästa @pernillawahlgren bjuda in till allsång! Jag ska bara chilla framför tvn, sjunga med i varenda ton och vara så stolt över alla som jobbar med denna fantastiska produktion! Heja er allihop! Ha så kul i kväll!!!", skrev Sanna inför sändningen.

Pernilla verkar vara väldigt nöjd med hur sommaren fortskridit. Hon har skrivit ett glatt inlägg på Instagram där hon summerar säsongen – och kommer med ett löfte.

"Nu tar vi alla lite behövlig ledighet, så ses vi nästa sommar igen!!!🎤🎹🎶🌼🌸SÅ hedrad, glad och stolt över att få leda detta fantastiska Allsångs-program på vackra @skansen ännu en sommar!!!", skriver Pernilla.

Annons