Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christian Bauers svartsjuka – reagerar efter bilden på Pernilla Wahlgren

05 nov, 2021, 09:09 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Christian Bauer såg en bild på Pernilla Wahlgren och var tvungen att reagera.
Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer är ifrån varandra.

Pernilla har tagit med sonen Theo och besökt sina föräldrar, Hans Wahlgren och Christina Schollin, på Marbella. Hans och Christina har haft ett hus på Nerja på spanska solkusten sedan millenieskiftet, och Pernilla är där under höstlovet.

"Blir alltid lika lycklig när jag kommer hit! Mitt andra hem", skriver hon på Instagram.

"Nu börjar myset….Höstlov i Marbella för mig blir egentid - både som nu , ensam liggandes i soffan & kolla på alla program jag missat när jag jobbat. Och så egentid med Theo, mamma & pappa här i 'Casa Rosa'. Jag ska bara vara HELT L E D I G i 4 dagar. Minns inte när det hände sist..?!Såå mysigt & värdefullt..!!!".

Christian Bauer reagerar efter bilden på Pernilla Wahlgren

Nyligen la Pernilla upp en bild från balkongen i Nerja, då hon och föräldrarna såg ut att dela en nästan oförskämt trevlig måltid.

Annons

"Långfrukost på terassen med mamma & pappa. Sedan strandpromenad med kusifinerna samlade i Marbella", skriver Pernilla.

Och här gav sig Christian tillkänna. Han medgav att han är lite svartsjuk på Hans och Christina, som får umgås med Pernilla i solen.

"Ååååh, avis", skriver Christian.

Det var på Christinas initiativ som hon och Hans köpte huset i Nerja. Planen är nog att bjuda in Christian också framöver, när han blivit en ännu mer integrerad del av familjen.

– Jag drömde väldigt länge om ett andra hem i solen och ville hitta någonstans där jag kunde skapa det. Inte så mycket det att jag ville ha ett semesterboende utan ett hem i solen där jag kunde slappna av, stressa av och njuta av värme och sol. Bara vara. När vi fann det här, blev det precis så som jag drömde om, har Christina sagt om sitt drömhus.

Annons