Christina Schollin berättar om olustiga händelsen – fick ingen hjälp: "Vägrade"

08 jan, 2023, 17:00 

Christina Schollin berättar nu om en väldigt tråkig upplevelse.

Annons
Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!
Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!

Det var i början av december som Christina Schollin, 85, skadade sig rejält när hon halkade i marmortrappan i familjens hus i Spanien.

"Blev liggande med fruktansvärda smärtor i en halvtimme innan ambulans kom och körde mig till sjukhus i Veles Malaga", skrev hon på Instagram då.

Det hela slutade med att Christina fick opereras då hon hade tre frakturer i ankeln. Benet behövde sedan gipsas och har sedan dess behövt använda sig av rullstol eller gåstol.

– Jag får ju inte stödja på foten på sex veckor, jag har ett brott på tre ställen i foten. Det är åtta skruvar och en platta som är inopererad, berättar Christina i en intervju med Svensk Damtidning.

Recept.se Nyhetsbrev

– Jag får befinna mig i en rullstol och gå med en gåstol, då jag inte får stödja på foten, så jag börjar bli riktigt stark i det andra benet och i armarna som måste hålla mig uppe.

Annons

Christina Schollins glittriga 85-årsfest!

Men Christina är inte den som hänger läpp eller låter sig stoppas. Hon hade en storslagen 85-årsfest i slutet av året med alla vänner och familjen!

– Det är ju ganska härligt att vara vid liv vid 85 års ålder, det är värt att fira!, sa hon till Svensk Dam då.

På bilderna från festen såg vi en glad Christina i rosa klänning och prinsesskrona, med ett glittrigt festligt gips runt benet!

Familjen Wahlgren firar Christina Schollin 85 år 26 december 2022
Christina var på strålande humör på sin födelsedag!

Christina Schollin berättar om olustiga händelsen: "Vägrade"

Men allt har inte varit helt enkelt för Christina sedan olyckan inträffade. På Instagram berättar hon nu om en mycket olustig händelse med en taxichaufför.

"Här har ni mig - i mitt hem där rehabiliteringen av min brutna fot fortskrider. Jag ler och ser glad ut! Trots bakslag med en chaufför på Rullstolstaxi som vägrade köra mig i min rullstol upp till huset och uppför tre trappsteg !!!!!", skriver hon och fortsätter:

Annons

"vilar jag nu upp mig efter pärsen att vara tvungen att ta mig uppför trappan på ett ben !!!!"

Christina, som är känt för att ha en positiv inställning till livet, passar sedan på att tacka sina vänner som kommit med mat.

"Skratt och glädje och vänskap - det är det som behövs när livet förändras och man måste anpassa sig till en ny situation. Tack kära vänner❤️❤️❤️❣️"

Hemma hos Christina Schollin 2022.
Christina är en sann livsnjutare!
Annons