Christina Schollin i chock efter Pernillas och Christians beteende i hemmet

02 jan, 2023, 15:00 

Christina Schollin blev tagen på sängen av dottern Pernilla Wahlgren och svärsonen Christian Bauers beteende.

Annons

Pernilla Wahlgren kan nöjd och glad när hon kliver in i det nya året. För visst har hon legat i – Sverigeturné, husbygge och förlovning, för att nämna tre av höjdpunkterna.

Här möter Christian Bauer Pernillas ex-man
Här möter Christian Bauer Pernillas ex-man

När Pernilla och fästmannen Christian Bauer skulle fira in det nya året under lördagen började det dock chockartat – och mamma Christina Schollin såg allt ske.

Christian Bauers drag – mitt under semestern

Det var under mellandagarna som den annars så uppbokade familjen Wahlgren/Ingrosso packade väskorna och begav sig upp till Sälen. De hade precis firat julafton i Pernillas nybyggda lyxhus, och humöret var på topp.

Recept.se Nyhetsbrev

Det blev fartfyllda dagar i backen, och resan avslutades med att dottern Bianca Ingrosso och Oliver Ingrosso fyllde år. Men det fanns en till höjdpunkt som skulle ta resan till nya höjder.

Annons

Efter mycket tisslande och tasslande gick pojkvännen Christian Bauer ner på knä – och Pernilla sa "ja"!

Pernilla och Christian avslutade alltså det gångna året som sambos och förlovade, snacka om att bädda upp för ett succéartat 2023!

Christina Schollin tappar hakan efter Pernillas beteende

Men på nyårsafton blev det inte klackarna i taket för att fira alla framgångar, tvärtom. Det hela slutade, eller började med, en smärre chock. Pernilla och Christian såg nämligen till att överraska Christina Schollin, som sitter i rullstol efter en fallolycka.

Paret tog sitt pick och pack och åkte ut till Norra Lagnö, och på klippet syns det tydligt: Christina chockas av deras fina gest!

– Bästa beslutet på länge! Att jag & min Christian Bauer valde att skippa uppklätt Nyårsfirande , & istället handlade med oss mat och åkte ut och överraskade mina föräldrar på Lagnö, som var ensamma hemma i Röda Huset, skriver Pernilla själv om händelsen.

Annons

I kommentarsfältet hyllas hon av många efter sin fina gest, att slopa festandet och spendera lite tid med familjen.

"Så fint och omtänksamt av dig, den bästa gåvan du kan ge dina föräldrar att fira det nya året tillsammans" Skriver en följare.

Foto: TT

Annons