Christina Schollin i tårar – helt tagen efter händelsen

01 jan, 2023, 12:00 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Christina Schollin kunde inte hålla tillbaka tårarna, efter Benjamin Ingrossos fina gest.

Annons
Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!
Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!

Christina Schollin och maken Hans Wahlgren njuter av sitt pensionärsliv tillsammans. De har varit ett par sedan de var 20 år unga och efter 65 år ihop kilar de fortfarande stadigt.

De lever milt sagt ett gott liv. När mörkret faller över Sverige beger sig makarna till sitt semesterparadis i Nerja, Spanien. Där njuter de av sol, bad, tapas och siesta på daglig basis.

Men de har även en bas ute på Norra Lagnö. "Det stora röda huset" har kommit att betyda mycket för hela familjen Wahlgren/Ingrosso. Och nu får en händelse Christina att bli rörd till tårar.

Här brister det för Christina Schollin

Recept.se Nyhetsbrev

Norra Lagnö präglar barnbarnens barndomsminnen. I årtionden har familjen samlats där, och därför ligger platsen dem varmt om hjärtat. Framför allt Benjamin Ingrosso, som skrivit låten "Det stora röda huset", som en hyllning, till sin mormor och morfar.

Annons

– Det är där jag känner mig som tryggast. Det var mormor och morfar, och det stora röda huset, säger Benjamin i TV4.

På fredagen tv-sändes Benjamins konsert med Kungliga Filharmonikerna, som ägde rum i höstas på Stockholms Konserthus scen. Hela familjen var då på plats, och i rutan sågs de brista ut i tårar.

Det var framför allt när Benjamin framförde låten dedikerad mormor och morfar som det brast. Ja, Christina Schollin kunde inte hålla tårarna tillbaka.

– Den är asjobbig att sjunga, framför allt framför dem. För man vet aldrig när sista gången är. De är ju inte jätteunga, säger Benjamin i konsertfilmen i TV4.

"Sjunga på hans begravning"

Han fortsätter:

– Jag vet också att min morfar, det är den låten han vill att jag ska sjunga på hans begravning...

Ja, att det är en extra känslig låt för alla involverade råder det ingen tvekan om. Och stoltheten var stor efter framförandet.

"Det var en känslosam kväll och mitt Mormors-hjärta svämmade över av stolthet när jag efteråt fick krama om dig backstage. Övriga i familjen var naturligtvis på plats och fick uppleva denna magiska föreställning , som blev ett minne för livet.", skriver Schollin på Instagram och fortsätter:

"Benji måste ha ärvt Ted Gärdestads själ. SÅ BRA"

Foto: TT

Annons