Christina Schollin om Christian Bauer: "Oerhört stor tillgång"

Pernilla Wahlgrens stora kärlek Christian Bauer har tagit både henne och familjen med storm. Men hur är det egentligen med svärföräldrarna? Så tycker Christina Schollin!

Slå på ljud

Pernilla Wahlgrens nya partner, försäljningschefen och modellen Christian Bauer, verkar ha lyckats charma hela familjen Wahlgren/Ingrosso.

Både Bianca och Benjamin Ingrosso har tidigare uttalat sig om deras mammas nya kärlek – de godkänner och är överlyckliga för Pernillas skull.

– Han är en gud. Han är så trevlig, han är så härlig han är så skön, han är sååå snygg, säger Bianca om honom.

Men det gäller ju även att göra ett gott intryck hos svärföräldrarna.

Christina Schollins ärliga åsikt om Christian Bauer

När Christina Schollin gästade podcasten "Bathinas skilda möten" öppnade hon upp sig om sina känslor kring mannen som kommit in i sin dotters liv.

– Christian är en oerhört stor tillgång i Pernillas liv, i våra liv. Han har smält in fantastiskt, han är med när vi har våra sammankomster, inte minst nu i midsomras också. Och det är som om han alltid har funnits på något sätt. Och han är ju plötsligt en människa som kommer in och gör vår dotter väldigt, väldigt lycklig. Så hon är ju, ja, jag kan säga, hon är en helt ny människa.

LÄS MER: Åsa Ingrosso lämnar Sverige – efter tio kämpiga månader

Christian Bauer har inte varit insatt i Wahlgren-familjen

Christina har tidigare berättat att hon örfilat en av Pernillas före detta pojkvänner. Därefter har hon varit orolig för att någon ska utnyttja Pernilla för hennes kändisskap och framgångar. Men den oron har släppt nu när det är Bauer som fångat Pernillas hjärta.

– Han har ju fått uppleva allting själv, han hade aldrig sett Wahlgrens värld. Så han har fått upptäcka mycket under den tiden som han och Pernilla har hållit på och lärt känna varandra, med det ena efter det andra. Vi har inte pratat om det här men jag kan tänka mig att det är så att han upptäcker hela tiden –"oj". Han var ju med när vi lyssnade på Benjamins sommarprat till exempel.

Med andra ord verkar förhållandet mellan Pernilla och Christian lovande, och hela släkten välkomnar honom med öppna armar!

Foto: TT, Instagram

LÄS MER: Så mycket är de värda – kungafamiljens privata fastigheter

LÄS MER: Sensationellt! Första bilderna på Madeleine i Sverige – på 570 dagar!

LÄS MER: Steffo Törnquists framtidsbesked – då lämnar han Nyhetsmorgon