Christina Schollin och maken om sjukdomen: ”Traumatiskt”

christina schollin

Hon var bjuden på hälsomiddag tillsammans med eliten, men drabbades av skräckinjagande sjukdomen.
Slå på ljud

Vi alla har på ett eller annat sätt blivit påverkade av coronapandemin, men under en ganska lång tid över sommaren gick det att släppa lite på restriktionerna och vissa kunde leva någorlunda normalt utan att utsätta sig för en förhöjd risk att smittas. Den tiden är förbi. Sjukdomsfallen skjuter i höjden och både regeringen och Folkhälsomyndigheten har infört sina striktaste restriktioner hittills, max åtta personer i allmän sammankomst med en stark uppmaning att följa maxantalet även för privata tillställningar.

Bara ett par veckor innan de nya tuffa restriktionerna infördes arrangerade 1,6miljonersklubben, en förening som finns till för att kvinnohälsa, en middag med 18 personer där flera senare insjuknade i corona. Den första att berätta om det var Alexandra Zazzi, 54, och nu står det även klart att även Christina Schollin, som också var på plats, smittats, något Expressen var först med att rapportera om. Även hennes man Hans Wahlgren drabbades.

– Både jag och Hans hade en väldigt lindrig corona. Vi är väldigt glada över det. Det var som en lätt förkylning, säger hon till Expressen.

Christina Schollins stora rädsla – under sjukdomstiden

Hon hade milda symptom men det skapade ändå stor stress för skådespelerskan.

– Det blir traumatiskt. Jag kände mig deprimerad trots så få symptom. Man känner inte igen sina egna reaktioner.

christina schollin pernilla wahlgren

Christina Schollin med dottern Pernilla Wahlgren på den tiden det gick att kramas som man ville.

TT

Nu har Christina antikroppar och vågade sig därför på att krama två av sina älskade barn i helgen, nämligen Pernilla och Linus Wahlgren, något de inte kunnat göra på mer än ett halvår.

”Älskade Pernilla och Linus - halva barnaskaran kom ut och åt Söndagsmiddag på Björkhaga. ❤️❤️❤️. Åh vilken lycka att äntligen kunna ses nu efter genomliden Corona och med antikroppar” skriver Christina Schollin på Instagram.

Så skönt att allt har gått bra!