Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christina Schollins äktenskapsbeslut med maken Hans Wahlgren – efter 22 år

27 jan, 2023, 23:00 
Indra Nordemar

Christina Schollin och Hans Wahlgren har bestämt sig.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Christina Schollin är 84 år fyllda men ligger inte på latsidan för det. I år gjorde hon comeback på den stora scenen i en nytolkning av Macbeth, och i övrigt jobbar hon som influencer med sina 107 000 följare på Instagram.

Biancas chockerande sexfråga – till sin mammaBrand logo
Biancas chockerande sexfråga – till sin mamma

Men hon och maken Hans Wahlgren är också vad många skulle kalla livsnjutare. Sedan många år tillbaka har de hus i Nerja, Spanien – deras andra hem som de beger sig till när vintern knackar på i Sverige.

Men för lite över en månad sedan skadades Christina i Nerja-villan, då hon föll i trappan och bröt benet på tre ställen.

– Det är nästintill outhärdliga smärtor sedan fem dagar tillbaka. Jag äter smärtstillande, vilket jag inte är van vid. Man måste stå ut med saker och ting som händer i livet och göra det bästa möjliga va den situationen. Det är det jag håller på med nu, berättade Christina för Svensk Dam efter händelsen.

Annons

Christinas beslut med maken Hans efter 22 år

Men nu har hon äntligen fått ta av sig det stora gipset, men rädslan för att skada sig igen finns kvar. Därför funderar Christina och Hans nu på att sälja sitt älskade hus i Spanien efter hela 22 år.

– Man vill ju ligga i framkant. Om det skulle bli aktuellt, så är det bra om det legat ute och vi vet att det finns intresse, innan vi köper någonting annat, säger Christina till Aftonbladet.

Men Nerja eller Spanien lämnar de inte.

– Nej, det kan vi inte. Vi har ju alla våra vänner därnere.

Foto: TT

Annons