Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christina Schollins beslut med maken Hans - fick nog till sist

07 maj, 2023, 22:00 
AvFelicia Plåt
Hans och Christina
Christina visar upp det nya huset på Instagram. Foto: TT

Christina Schollin visar upp den nya inredningen på Instagram.

Annons

Superparet Christina Schollin och Hans Wahlgren har varit kända ett bra tag och det är nog inte många som inte vet vilka de är. Om inte så känner man iallafall till deras barn och barnbarn.

Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!Brand logo
Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!

Paret har synts till flitigt i deras dotters, Pernilla Wahlgrens, realityshow "Wahlgrens Värld". Och under 2022 kunde vi även se Christina på Dramaten som drottningen i Macbeth.

Det lilla röda huset

Christina och Hans har varit pensionärer ett bra tag och jobbar betydligt mindre än vad de gjorde innan. De spenderar mycket tid med varandra och njuter av livet i deras fina hus på halvön Norra Lagnö utanför Stockholm.

Huset har fått det fyndiga namnet "Det stora röda huset" eftersom det är stort och rött. Deras barnbarn Benjamin Ingrosso har även gjort en låt tillägnat sina morföräldrar och huset.

Annons

Men för några år sedan bestämde sig paret för att de ville bygga huset i miniatyr tillsammans med en pool omringar av ett träddäck på tomten. Det blev som ett gästhus som såklart fick namnet "Det lilla röda huset".

Under förra året skrev Christina att de började blir klart med allt runt poolen och även huset. Det har alltså stått klart ett tag men utan möbler.

"Nöjd, NÖJD, Nöjd"

Men till sist fick de nog av att vänta och paret anlitade en möbelfirma som har fått fria händer att inreda det lilla röda huset. Och äntligen visar Christina upp resultatet i ett inlägg på Instagram.

– Åh - så jag längtat efter att få se det Lilla Röda Huset som jag låtit Mio Möbler inreda enligt mina intentioner. Huset har stått tomt ett tag och Mio fick alltså börja från scratch! Jag säger bara Tack Tack Tack till Tobias och Renée som stilat både inuti och utanpå så att det blev precis så som jag vill ha det.Invigde Huset med Hans och våra grannar.Jag är mer än Nöjd, NÖJD , Nöjd

Och resultatet blev riktigt bra, här kommer parets gäster garanterat få det riktigt mysig och bo som på hotell.

Annons