Christina Schollins vändning med Hans Wahlgren – miljonregn efter beslutet att lämna

16 feb, 2023, 08:00 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Christina Schollin och maken Hans Wahlgren har bestämt sig för att lämna lyckan som de i så många år haft ihop.

Annons
Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!
Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!

Christina Schollin har länge varit en av våra mest folkkära kändisar. Hon var en av 60-talets största svenska skådespelare, och på senare dar har hon blivit en älskad influencer och tv-profil.

Men hon är trots allt 85 år fyllda, inte för att varken hon eller maken Hans Wahlgren (som är i samma ålder) ligger på latsidan för det. Tvärtom.

De gör allt för att maxa livet. Både här och i Spanien.

På somrarna bor de ute på Norra Lagnö i "det stora röda huset".

Recept.se Nyhetsbrev

Men så fort temperaturen faller och mörkret smyger sig på över vårt avlånga land beger de sig till Nerja, Spanien, där de bor under längre perioder. I alla fall till nyligen.

Christina Schollin lämnar

I många år har Christina och Hans haft en våning i Nerja, men nyligen lades den ut till försäljning. Detta efter Christinas skada, då hon föll i trappen och krossade sitt ben.

Annons

Nu väljer de därför att sälja sitt semesterparadis.

– Egentligen så vill vi ju inte flytta men vi inser att det är bekvämare, men hittar vi ingenting som motsvarar våra krav så bor vi kvar, har hon tidigare sagt.

Inget mötte deras krav – nu är lägenheten såld.

Till Hänt bekräftar mäklaren Gabriel Karleving på Husman Hagberg:

”Vi kan bekräfta att bostaden såldes i slutet av förra veckan. Gick väldigt snabbt och vi gjorde ett bra jobb för att hitta rätt köpare.”, skrev han i ett sms till tidningen.

Miljonregnet

Den såldes för cirka 4,5 miljoner kronor – betydligt mer än vad den spanska lägenheten köptes för, för drygt 20 år sedan.

En miljonvinst, med andra ord!

Foto: TT

Annons