Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Christina Schollins hemliga avslöjande - romansen med manliga kollegan: "Förälskade på riktigt"

01 aug, 2023, 14:00 
Felicia Plåt
Christina Schollin
Christina Schollin är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Foto: TT

Christina Schollin avslöjar att hon flirtade med gamla kollegan.

Annons

Christina Schollin är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Hon har en lång karriär där hon synts både på filmduken och på de stora teaterscenerna.

TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina SchollinBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

Hon har även haft en lång och kärleksfull relation med skådespelaren Hans Wahlgen och tillsammans har de fått fler barn och barnbarn. Även dem har blivit väldigt framgångsrika, vi prata bland annat om Pernilla Wahlgren, Niklas Wahlgren, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso.

Christinas sommarprat

Nyligen sändes även Christians sommarprat i P1 där hon berättade om en av hennes största roller, nämligen som Margareta Günther i filmen "Änglar, finns dom?".

Där spelade hon mot Jarl Kulle, och deras roller blev förälskade i varandra. Hon ser tillbaka på inspelningen med kollegan med värme och avslöjar att de visade lite extra kärlek och omsorg till varandra på grund av de romantiska scenerna.

Annons

– Jag minns med glädje Jarls omtanke med mig dessa dagar på klipporna. Han såg till att jag inte fick frysa mellan tagningarna, beordrade fram koftor och badlakan att svepa in mig i. Jag fick till och med låna hans egen badkappa, säger Christina och fortsätter.

– Då var det inte särskilt svårt att pressa fram ett lyckligt leende mot kameran, trots blåst och rusk.

Avslöjandet om romansen

Hon avslöjar att hon och Jarl försökte få fram en gnista mellan varandra för att det ska verka mer trovärdigt på film. Men de höll flirtandet enbart proffesionellt. Däremot var det vissa som kanske trodde att de var lite intresserade av varandra.

– Många trodde kanske att vi var förälskade på riktigt när de såg oss flörta med varandra i pauserna under filmningen men så var det faktiskt inte, säger hon i P1.

Men Jarl har faktiskt uttryckt lite förtjusning för Christina i tidigare intervjuer.

– Även om Jarl i intervjuer på frågor ”Om han inte var lite förälskad i Christina Schollin?” svarade, ”Visst var jag det, det var alla. Men jag hade ingenting för det, för hon skulle bara hem till sin Hasse hela tiden.”, säger Christina i P1.

Annons