Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christina Schollins lyxrenovering på Norra Lagnö – visar upp idylliska hemmet

18 jun, 2022, 13:30 
AvIndra Nordemar

Christina Schollin och Hans Wahlgren har uppgraderat hemmet på Norra Lagnö – spana in bilderna nedan!

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Christina Schollin och maken Hans Wahlgren har varit ett par ända sedan de var 20 år unga. Ja, i april i år firade de hela 65 år tillsammans – och deras kärlek till varandra verkar inte ha mildrats genom åren.

Under vinterhalvåret befinner sig makarna allt som oftast på varmare breddgrader i Nerja, Spanien. Där njuter de av sol, bad, tapas och siesta på daglig basis.

Men under somrarna bor de ute på Norra Lagnö i "det stora röda huset", som barnbarnet Benjamin Ingrosso har skrivit en låt om. Platsen betyder mycket för hela familjen då de ofta samlas där och har gjort det i väldigt många år.

Christina Schollins lyxrenovering i Stockholms skärgård

I fjol bestämde sig Christina för att hemmet behövde en upprustning, eller snarare uppgradering. Intill huvudhuset lät hon bygga ytterligare ett hus på tomten för att bland annat få mer plats till gäster.

Annons

Projektet har Christina drömt om sedan fem år tillbaka – medan Hans inte varit särskilt förtjust idén .

– Många drömmar mår bäst av att bara få vara drömmar och inte förverkligas, har han skämtsamt sagt i Wahlgrens värld.

Men har Christina bestämt sig så har hon, och nu står det nya "lilla röda huset" klart.

– Mamma är så cool där, när hon vill något så ser hon till att det blir så. Hon ville köpa hus i Spanien och då blev det så. Hon ville starta butik och då blev det så. Nu vill hon bygga ett hus. Pappa har varit emot det från start och vi andra också. Vi kanske kan tycka att hon borde renovera det stora röda huset först innan man börjar bygga ett nytt, flikade Pernilla Wahlgren in i realityprogrammet.

Christina visar upp "nya" hemmet på Norra Lagnö

Men det var inte allt som stod på byggschemat. Christina och Hans har nämligen låtit bygga en lyxig pool med en intilliggande altan i form av ett stort trädäck.

Det har tidigare funnits en annan pool på den enorma tomten – men dessvärre gav den upp för längesen. Men nu har makarna alltså återinfört den pråliga detaljen – och kan njuta av bad, vattengympa och pool-partys hela sommaren lång!

Foto: TT

Annons