Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christina Schollins sorg – splittringen med okända sonen Peter

30 dec, 2022, 13:00 

Wahlgren-doldisen Peter Wahlgren har bestämt sig.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nästintill alla i den stora Wahlgren/Ingrosso/Schollin-klanen trivs i rampljuset. Ja, det är svårt att slå på radion eller tv:n utan att mötas av en familjemedlem.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Men det finns en av Christina Schollins söner som lyckats hålla sig långt utanför strålkastarna, och nu står han inför en stor livsförändring.

Peter Wahlgrens egna ord om kändisskapet

Christina Schollin och Hans Wahlgren har fyra barn, och nästan alla har man ju full koll på. Pernilla Wahlgren kräver ingen närmare beskrivning och Niclas Wahlgren har en lång karriär bakom sig i "show business" men ägnar nu stor del av sin tid till träning och hälsa.

Yngsta sonen Linus är skådespelare och har också funnit sin plats i musikalvärlden. Han har precis avslutat en turné med ingen mindre än systern Pernilla.

Annons

Men det finns ju en till – sonen Peter. Efter att ha jobbat på bank större delen av sitt liv sadlade han om till brandman och kärleken tog honom till Dalarna. Inte heller känner han något sug efter att fylla teatrar.

– Jag har aldrig haft något behov av att stå på tiljorna, sa han till Dalarnas Tidningar i oktober 2018 .

Peter Wahlgren står bakom Pernilla Wahlgren som sjunger i en mikrofon bredvid Bianca Ingrosso.
Peter håller sig gärna i bakgrunden, bokstavligt talat.

Peter Wahlgren lämnar Christina Schollin

Kärlekssagan som tog honom norrut tog däremot slut, och 2020 stod det klart att huset i Dalarna var uppe för försäljning. Han flyttade tillbaka till Stockholm och familjen, och närmare dem än man kan tro.

Peter bodde tillsammans med sonen på Christina Schollin och Hans Wahlgrens tomt, och flyttade in i en gäststuga.

– Jag tycker det känns jättebra och jättetryggt, mamma och pappa blir äldre och äldre, så kommer deras son hem så jag tycker det är toppen att han flyttar hem, och väldigt fint, sa Pernilla om flytten.

En tråkig situation, som löste sig bättre än man kan ha trott, alltså. Men nu är det nya bud, och Christina separeras från sin son ännu en gång. Nu blir avståndet långt igen, vilket självklart är tråkigt för en mor som gärna vill ha familjen nära.

I ett klipp på Instagram berättar syskonskaran att Peter flyttat tillbaka till Dalarna igen, och Hänt rapporterar att han de facto återigen är skriven i landskapet han en gång flyttade ifrån.

En bild från 1987 på Peter Wahlgren, Christina Schollin, Hans Wahlgren, Niclas Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Linus Wahlgren
Vilken tillbakablick! Hela familjen Schollin/Wahlgren samlade 1987. Peter står högst upp, känner du igen resten?

Foto: TT

Annons