Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christina Schollins stora oro för Bianca – ryter ifrån efter beteendet

05 okt, 2022, 14:00 
Christina Schollin och Bianca Ingrosso

Christina Schollin har fått nog av alla hatkommentarer!

Annons
Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!Brand logo
Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!

Bianca Ingrosso, 27, är ständigt i ropet. Först och främst är hon en av Sveriges största influencers och kändaste entreprenörer, men hon är också en tv-profil som ständigt syns i tv-rutan.

Samtidigt har alla framgångar kommit med en tuff baksida och Bianca får ofta hatkommentarer riktade mot sig på sociala medier. Hon har flera gånger talat öppet om hur de påverkat henne.

”Kan ni snälla sluta tagga mig i era storys där ni skriver vidriga meningar om mig. Så jag inte behöver se det bara. Tack på förhand. Och om det är mina tårar som krävs för att det ska ta slut så...”, har hon skrivit.

Annons
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har upprepade gånger sagt ifrån och bett folk sluta skicka hatmeddelanden till henne.

Christina Schollin rasar efter hatet

Christina Schollin, 84, har fått se hur hennes barnbarn tvingats hantera hot och hat på internet, med nedsättande kampanjer som skapats och frodats. Hon är orolig för att hatet ska påverka Biancas ätstörning.

– Bianca har utsatts för helt orimliga hatkampanjer, det gör så ont i våra hjärtan och det vi kan göra är att ge henne så mycket kärlek att hon själv klarar av att stänga hatet ute, säger Christina Schollin till Amelia.

Annons
Christina Schollin
Christina Schollin är både ledsen och orolig efter hatkommentarerna mot barnbarnet Bianca Ingrosso.

Oron för Bianca Ingrosso: ”Smärtsamt”

Tillsammans med maken Hans Wahlgren bor Christina Schollin på Norra Lagnö i Stockholms skärgård. Barnbarnet Benjamin Ingrosso, 25, har skrivit en låt om ”Det stora röda huset”, som är ett kärt hus för hela familjen.

Det är också dit Christina Schollin hoppas att Bianca Ingrosso söker sig när hon är i behov av någon slags tillflyktsort och avkoppling.

– När ens barn eller barnbarn blir påhoppade, är det så smärtsamt och svårt att veta vad vi ska göra. Jag vill bara att de ska komma hit, det blir som en fristad och jag ser när Bianca kommer hit och slappnar av och går omkring i gräset och då hoppas jag att Björkhaga ger henne styrka.

Christina Schollin och Bianca Ingrosso
Christina Schollin säger till Amelia att det är ”smärtsamt” att se när barn eller barnbarn blir påhoppade.

Foto: TT

Annons