Christina Schollins uppmaning till Pernilla och Bianca: "Då måste jag säga till dem"

Christina Schollins uppmaning till Pernilla och Bianca: "Då måste jag säga till dem"

Christina Schollin har en del erfarenhet som hon gärna för vidare till Pernilla och Bianca!

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
0:46

Efter reklamen: Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

(0:46)

Slå på ljud

Familjen Wahlgren/Ingrosso är kända för att ha mycket att göra. Pernilla Wahlgren har sina shower och även Wahlgrens värld. Bianca Ingrosso har sitt sminkmärke och har nu även fått en helt ny talkshow på kanal 5.

Biancas nya talkshow, som kommer heta Bianca har premiär i höst. Det blir ett helt nytt koncept för Bianca Ingrosso. Men hur kommer hon klara av den nya konstellationen? Med bravur. I alla fall enligt Biancas mormor, Christina Schollin.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.

Karin Törnblom/TT

– Det kommer bli helt underbart! Hon kommer klara av det där så bra. Det är så roligt att hon utmanar sig själv. Hon är en “doer”, säger Christina Schollin om sin barnbarn.

Har du gett henne några tips inför hennes roll som talkshow-värd?

– Nej, absolut inte. Det är väldigt viktigt att jag inte har några pekpinnar och säger hur de ska göra. Både Pernilla och Bianca är starka kvinnor som är otroligt duktiga på vad de gör. Vi är tre starka kvinnor i grunden.

"Då säger jag åt dem"

Men något som Christina Schollin kan hjälpa sin familj med är att ta det lugnt mellan alla hektiska aktiviteter. 84-åriga Christina Schollin använder sig av sina egna erfarenheter för att hjälpa familjen.

Christina Schollin

Christina Schollin.

SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet

– Jag är väldigt bra på att ta det lugnt mellan varven. Framförallt att inte stressa! Bianca och Pernilla lever väldigt hektiska liv och de har väldigt mycket för sig. De har många bollar i luften, säger Christina Schollin och fortsätter:

– Då säger jag till dem att ta det lugnt. Det finns ett uttryck som lyder: “Sätt dig ner och vänta in din själ”. Det handlar om att själen ska få hinna med så att allt inte går för snabbt. Jag säger åt dem att meditera och verkligen ta sig tid att andas. Det tror jag är viktigt för att få ett långt och lyckligt liv, säger Christina Schollin och fortsätter:

– Jag har myntat ett uttryck: "När man blir äldre så blir det plötsligt väldigt bråttom att hinna med att ta det lugnt". Det försöker jag föra vidare till min familj!