Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christine Meltzer om hotet mot äktenskapet: "Värd bättre"

27 sep, 2023, 13:00 
AvGabriella Hall
Christine Meltzer.

Tv-profilen, komikern och skådespelaren Christine Meltzer öppnar upp.

Annons

Klockan var 04:45 och Christine befann sig på en krog när hon tog ett beslut som kom att bli livsavgörande. Hon bestämde sig för att gå hem med kvällens ragg. Det var för 20 år sedan och sedan dess har de hållit ihop.

Daniels romantiska kärleksögonblick med Victoria fångas på film!Brand logo
Daniels romantiska kärleksögonblick med Victoria fångas på film!

Kvart i fem-ragget Niclas Lind kom att bli hennes livspartner. Två veckor efter den avgörande natten flyttade de ihop och efter tre månader väntade de sitt första barn. Sedan femton år tillbaka är de gifta.

Nu har de två barn tillsammans och Christine tror och hoppas att de kommer hålla hela livet. Samtidigt är hon mån om att kärleken kan ta slut.

– Det gör att jag är rädd om kärleken och försöker vårda den. Men skulle det komma en dag då jag känner att kärleken inte längre lever, så kommer jag inte att sitta kvar och hålla fast vid relationen, har hon tidigare sagt till Amelia.

Christine Meltzer tillsammans med Niclas Lind.
Christine och Niclas står sida vid sida genom allt.

Hon fortsatte:

– Jag är värd bättre än så, det är vi alla. Risken om man stannar är att man blir bitter, och att bli bitter är min största rädsla.

Annons

Att inte bara kärleken utan också livet kan ta slut blev hon särskilt medveten om när hon för ungefär tio år sedan fick bröstcancer.

– Jag blev än mer mån om att skynda att älska, att aldrig ta kärleken för given. Döden kan man inte styra över, och detsamma gäller kärleken, sade hon till Amelia.

Hon fick fortsätta leva och i år har hon varit med och designat rosa bandet. I måndags delade hon med sig av känslan kring deltagandet:

”Jag har haft bröstcancer. Jag fick beskedet 2012 och trodde att jag skulle dö. Cellgifter, operation och strålning räddade mitt liv. Så jag är ett levande bevis på att forskning ger framsteg. För jag är fortfarande kvar. Vi måste tillsammans hjälpas åt så att allas liv går att rädda."

Foto: TT

Annons