Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Christine Meltzers avslöjanden om hemliga maken Niclas

christine meltzer niclas lind

Tv-profilen Christine Meltzer pratar sällan om sitt privatliv, men har tidigare avslöjat en del om maken Niclas Lind.

Svenska folkkära tv-profilerna – då & nu!
Slå på ljud

Christine Meltzer är en av våra mest poopulära programledare och skådespelerskor, men få vet hur hennes liv ser ut utanför rampljuset.

Christine är gift med Niclas Lind och paret har varit tillsammans i över 17 år, och i en intervju har hon tidigare berättat om hemligheten bakom deras lyckliga förhållande.

– Jag och Niclas flyttade ihop efter två veckor, väntade barn efter tre månader – och sedan start har jag haft en romantisk bild som jag har kvar och vägrar att släppa, har Christine tidigare sagt till Amelia. Hon fortsatte:

– Vi tar aldrig kärleken för givet och vi vill alltid varandras bästa. Jag tror att det är nyckeln till ett framgångsrikt förhållande.

Christine Meltzer drabbades av bröstcancer

Men allt har inte varit en dans på rosor för tv-profilen. År 2012 mottog Christine Meltzer skräckbeskedet – hon hade drabbats av bröstcancer. Komikern valde att filma sin kamp mot cancern och en dokumentär vid namn Meltzer och döden visades på Kanal 5 några år senare. Där fick tittarna möjlighet att följa med Christine under hennes kamp med bland annat hjälp av komikerns egna hemmavideor.

Våren 2018 delade Christine med sig av det fantastiska beskedet att hon äntligen blivit helt friskförklarad och färdigbehandlad för cancern.

Christine Meltzers om barnen Ida-Lova och Ville

Christine och Niclas har två barn tillsammans, Ida-Lova och Ville. Och under sin kamp mot cancern var Christine öppen kring sina känslor.

På Instagram skrev hon ”Jag var såå rädd, å grät precis varenda dag, Så rädd för att allt var slut, så rädd för att behöva lämna familj och vänner, min man och mina barn. Så rädd för att inte få vara med”.

Foto: TT