Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Ciara Zelmerlöws ärliga utspel efter videon: "Jag hatar mitt liv"

03 jul, 2024, 17:30 
Ciara Janson Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw
TT
Ciara Janson Zelmerlöw är mitt inne i en svår kris med maken Måns Zelmerlöw.
Annons

Ciara Janson Zelmerlöw är inne i en tuff period i livet. Hon och maken Måns Zelmerlöw har varit öppna med att de genomgår något slags äktenskaplig kris – utan att för den delen gå närmare in på exakt hur krisen uppstod.

I maj upptäcktes det att Ciara hade slutat följa Måns på Instagram. Hon hade dessutom tagit bort efternamnet Zelmerlöw från sin profilbeskrivning. Paret har dock inte skilt sig eller officiellt separerat.

Måns & Ciaras speciella överenskommelse – i äktenskapetBrand logo
Måns & Ciaras speciella överenskommelse – i äktenskapet

Ciara Zelmerlöws ärliga utspel efter videon: "Jag hatar mitt liv"

Men även under den här tuffa prövningen hittar Ciara sätt att skratta. Under krisen har hon sökt sig till sin nära vän, Cat Sims. De har nyligen bott på Barefoot Hotel på ön Mallorca.

Annons

I ett klipp som Cat själv lagt upp testar Ciara ett märkligt stunt. Hon lyfter upp ett glas med ena foten och häller innehållet över sin vän.

Ciaras reaktion när hon såg att klippet var publicerat sa allt.

"Åh, hatar mitt liv", skriver Ciara i kommentarsfältet.

"Det är så bra", svarar Cat.

"Jag tror säkert att våra försök att stå på händerna kommer härnäst."

Och där fick Ciara rätt. Gå-på-händerna-klippet dök upp några dagar senare.

Cats fina ord om Ciara: "Hon är lycka"

Cat och Ciara verkar ha en väldigt fin relation. Cat skrev ett lång hyllningsinlägg om Ciara i samband med att de reste iväg på sin gemensamma semester.

Annons

"Träffade den här underbara kvinnan tre somrar sedan när vi dök upp i hennes hus i Sverige, precis efter att hon hade fått barn. Det kunde ha blivit en katastrof men i stället blev det början på en vänskap som jag kommit att älska. Hon är lycka och vänlighet med ett visst mått av ångest och lite galenskap, men jag skulle inte vilja ändra något på henne. Hon är den bästa sortens vän. Eftertänksam, rolig, dum som en gås och vacker på både utsidan och insidan. Jag är så glad att vi fick de här tre dagarna tillsammans", skriver Cat.

Annons