Ciara Zelmerlöws nya bild på sonen Albert, 4 får Måns att reagera

19 mar, 2023, 12:00 

Nu visar Ciara Zelmerlöw upp sonen Albert!

Annons

Måns Zelmerlöw och frun Ciara Zelmerlöw har valt att tillbringa sina dagar i London. Där har de bildat sin egna lilla familj med sönerna Albert, Ossian och Archie.

Nu väljer Ciara att visa upp parets äldsta gemensamma barn – och alla ser samma sak!

Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

Måns Zelmerlöws tuffa tid med familjen

Paret fick sitt sonen Albert 2018. Det var deras första gemensamma, och Måns kliv in i pappa-livet. I Nyhetsmorgon berättade han om det första året med Albert:

– Jag har lärt mig att ta en nap samtidigt som han sover. Det skulle jag säga är den största utmaningen, men också att hitta dynamiken i jobb och familjeliv.

Recept.se Nyhetsbrev

Att bolla familjeliv och jobb är fortfarande utmanande för Måns. Paret fick sitt andra barn 2022, sonen Ossian. Samtidigt har Måns ett fullspäckat schema, inte sällan hemma i Sverige.

Annons

Det innebär att han då och då måste lämna landet och familjen för turnéer och tv-inspelningar. Ciara och Måns har också sonen Archie från Ciaras tidigare relation.

– Jag har ju gått och blivit trebarnsfar, och det funkar ju. Men hela den här hösten har varit den mest hektiska i mitt liv, och det var inte riktig meningen att det skulle bli så. Men jag har en oerhört förstående och stöttande fru som har varit helt otrolig i det här. Sen är det klart att jag saknar mina barn enormt, sa Måns till Expressen i fjol.

Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist på scen
I vintras blev det en del tid ifrån familjen, när Måns turnerade tillsammans med Carola.

Ciara Zelmerlöws nya bild på sonen Albert väcker reaktioner

Men allt går om man vill, och visst får de ihop det. På Instagram har man kunnat se hur Ciara och barnen hänger med Måns till Sverige, och hur han ser till att tillbringa så mycket tid med dem som möjligt.

Annons

Det är också tydligt att det är just familjen som är viktigast för Måns. Ciara delade en helt ny bild på 4 åringen Albert, och i kommentarsfältet häpnar alla av hur oerhört gullig han är.

"Åh, så fin ❤️ Blåa ögon också, så fint ❤️" Skriver en följare.

Måns väljer också att dela några känslosamma ord:

"My absolute life. ❤️❤️❤️"

Foto: TT

Annons