Ciaras anklagelse mot Måns – händelsen med Carola blev för mycket: ”Skar sig”

Ciaras anklagelse mot Måns – händelsen med Carola blev för mycket: ”Skar sig”

Ciara var orolig för Måns när han kom hem från turnén.

Schlagerstjärnorna Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist blev till en duo. Med julshowen A Grand X-Mas åkte de runt i Sverige, underhöll och bjöd på en show som lyste upp decembermörkret.

Allt om Carola Häggkvist!
0:54

Efter reklamen: Allt om Carola Häggkvist!

(0:54)

Slå på ljud

Samarbetet blev en omedelbar succé. Det är svårt att tänka sig något annat när två av Sveriges största schlagerprofiler gör gemensam sak och slår sina kloka sånghuvuden ihop.

Redan 2007, på kronprinsessan Victorias födelsedag, sjöng de en duett tillsammans. Resultatet blev så pass bra att det kändes helt självklart att göra en gemensam julshow tillsammans.

– Jag älskar att jobba med en kille där det får landa i sångerna och texterna, sa Carola i Nyhetsmorgon.

Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist

Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist.

Karin Törnblom/TT

Måns helt förändrad efter showen med Carola

En julshow har en relativt kort livslängd och kan inte pågå i en evighet. Så strax efter jul gick den populära duon skilda vägar. Måns meddelade att han skulle ge sig ut på en soloturné, medan Carola tog lite julledigt.

Samtidigt kunde Måns inte blunda för känslan av nedstämdhet. Den infaller alltid efter en turné, men när han lämnade Carola var det som att den var extra stark och central.

– Carola och jag kände båda att vi hade känt något som var väldigt bra, säger Måns Zelmerlöw i Mix Megapol med Gry Forssell.

Vändningen: Måns Zelmerlöw återvänder till Sverige – beskedet till frun Ciara

Ciaras anklagelse: ”Träffat någon ny”

När Måns återvände hem till hustrun Ciara och barnen gick han inte längre att känna igen. Ciara noterade makens nedstämdhet och blev orolig att han haft en affär.

– När jag kom hem så sa min fru: ”Du måste ha träffat någon ny för så här deppig har du aldrig varit tidigare”. Men jag hade ju träffat Carola, säger Måns Zelmerlöw.

Relationen mellan Måns och Carola låter verkligen toppen på alla sätt och vis, men det fanns tillfällen då schlagerduon inte lirade lika bra som på julshowen A Grand X-Mas.

– Carola är extremt morgonpigg, så det var väl där det skar sig kanske. Varje gång vi satte oss i turnébussen på mornarna så ville Carola prata konstant, hela vägen ner till nästa mål medan jag ville sitta tyst och muttra, säger Måns.

Ciara och Måns Zelmerlöw

Ciara kunde inte känna igen Måns Zelmerlöw när han kom hem efter julshowen med Carola Häggkvist.

MEGA

Foto: TT