Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ciaras avslöjande om Måns Zelmerlöw – hemligheten ute efter 4 år som gifta

17 nov, 2023, 08:00 
Louise Wibergh Lenti
Ciara och Måns Zelmerlöw har varit hemlighetsfulla med delar av sitt privatliv – nu bjuder Ciara in följarna.
Annons
Ciara Zelmerlöw – 5 saker att vetaBrand logo
Ciara Zelmerlöw – 5 saker att veta

Artisten Måns Zelmerlöw har varit gift med den brittiska skådespelerskan Ciara i fyra års tid. Tillsammans har de bostäder i både Sverige och England, men de spenderar större delen av tiden i huset utanför London.

Längtan till Sverige

Måns pendlar mellan England och Sverige men ser till att inte vara ifrån familjen för många dagar i rad. Han njuter för fullt av att få kombinera livet som pappa och artist. För Hänt beskriver han det bästa med pappa-livet:

– Det är att komma hem och få den enorma helt ofiltrerade glädjen när man kommer. Barnen bara kastar sig i ens famn, säger han.

Tillsammans med Ciara har Måns sönerna Albert och Ossian. Han är även bonuspappa till Ciaras son Archie som bor hos dem varannan vecka. Archies pappa bor i England, vilket är den största anledningen till att paret inte flyttat till Sverige än.

Annons

– Jag tror att på sikt vill vi absolut flytta till Sverige igen. Men eftersom att vi har delad vårdnad om Archie så det går inte nu, säger Måns.

Måns och hela fina familjen på semester i Grekland i somras.

Zelmerlöws hemlighet röjs

Måns har varit känd hela sitt vuxna liv vilket inneburit en konstant plats i rampljuset. Det har fått honom att värdera privatlivet ännu mer. Till Nöjeslivet berättar han att han reflekterar några extra varv innan han publicerar bilder på barnen.

– Jag har väl alltid haft en idé om att det ska vara lite mindre publik i mitt privatliv, men jag misslyckas ju alltid. Jag är alldeles för frispråkig och öppen, säger Måns.

Trots att han själv tycker att han delar med sig för mycket finns det en del som förblivit privat. Hans hem. Stundtals har det nästan uppfattats som hemligt då Ciara enbart visat husets fasad på sin Instagram.

Därför var det extra roligt och förvånande när Ciara bjussade på några härliga bilder från insidan av parets hus utanför London i sin story på Instagram.

Ciara är en hejare på inredning och har i många år haft ett gediget intresse för att renovera och rusta upp olika bostäder. Och nog har hon den rätta knycken, titta bara på den härliga matsalen i familjens hus!

Ciara Zelmerlöw hem
En unik inblick i familjen Zelmerlöws tjusiga hem utanför London.

Foto: TT

Annons