Claes Elfsbergs vägran – efter frågan om relationen med Magdalena Forsberg i På spåret

19 feb, 2022, 10:00 

Hur ser relationen mellan radarparet från På spåret egentligen ut bakom kulisserna?

Annons
5 skandaler i "På spåret"!
5 skandaler i "På spåret"!

I På spåret bjuds vi på rafflande frågesport och det är ett program som flyttat in i massvis med vardagsrum varje säsong.

Men förutom tävlingen har det också vuxit fram ett antal radarpar som blir riktiga tittarfavoriter. Vem kan glömma Jesper Rönndahl och Elisabeth Höglunds dynamiska duo vars kompletterande kunskapsområden gav dem segern två år på raken?

Förra året fick vi ännu ett osannolikt radarpar i journalisten Claes Elfsberg och den före detta skidskytten Magdalena Forsberg. Då tog de hem hela tävlingen, men i år tog det slut i semifinalen, där de blev utklassade av Cecilia Düringer och Jonathan Unge.

Mitt i programmet kan Kristian Luuk inte hålla sig från att fråga hur det egentligen ser ut bakom kulisserna, är Claes och Magdalena vänner privat?

Annons

– Magdalena och Klas, er vänskap under resten av året undrar jag över. Är det så att du har tränat nåt med honom, att du fått ut honom i löparspåren eller skidskytte, frågar Kristian Luuk.

– Inte än, men det kommer, säger Magdalena direkt, men Claes ser inte övertygad ut.

– Är du inte intresserad av att prova skidskytte Claeslas, det här är ju Sveriges genom tiderna absolut främsta skidskytt, säger Kristian Luuk.

– Eh, nej, svarar Claes resolut.

– Nej jag är inte intresserad av att prova skidskytte nej, fortsätter han.

Annons