Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Clara Herngrens beslut i relationen: "Det slutade..."

31 jul, 2023, 14:00 
Felicia Plåt
Felix och Clara Herngren
Felix och Clara Herngren. Foto: TT

Felix och Clara Herngren är på semester!

Annons

Under flera år har regissören och skådespelaren Felix Herngren varit en del av den svenska klassikerns Solsidan. Serien hade premiär under 2011 och har sedan dess blivit en riktig favoritserie hos många.

5 saker om Felix Herngren som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Felix Herngren som du kanske inte visste

Förutom Felix så ser vi bland annat Mia Skäringer, Johan Rehnborg och Josephine Bornebush i huvudrollerna. Under 2018 bekräftade även att tre nya säsonger skulle spelas in, och den sista och åttonde säsongen planeras att sändas i oktober 2023.

Romantiska semestern på Ibiza

Felix har verkligen gjort ett mästerverk och det krävs väldigt mycket jobb, därför förtjänar även han lite semester under sommarmånaderna.

Tillsammans med sin fru Clara Herngren har de tagit en liten romantisk semester på Ibiza, bara de två. Här njuter de verkligen av att ligga på stranden och bara njuta av ledigheten.

Annons

Men mitt i allt mys så blev både Clara och Felix upprörda över en speciell händelse på stranden. Det kom nämligen en man som ville sälja kläder, då kom det en kvinna som provade allt hon kunde hitta i en evighet. Något som upprörde paret.

– Jag o Felix har blivit mer o mer upprördaNu måste hon ju bestämma sig! Hon får väl bara köpa ngn. Inte ok att hålla stackarn på sträckbänken så länge!?!, skriver hon på Instagram.

Claras beslut

Hon fortsätter med att berätta att Felix tyckte att Clara skulle gå fram och köpa ett plagg så att det kunde få ett stopp, men det gick inte heller. Clara har nämligen kommit fram till ett speciellt beslut.

– Felix tyckte att jag skulle förbarma mig och bara köpa ngn av klänningarna så att han kunde gå vidare.Men jag har köpstopp så kan liksom inte ( har köpt alldeles för mkt för mitt samvete redan ), skrev Clara på Instagram.

Men allt hade en rimlig förklaring.

– Men så visade det sig att hon går o visar upp kläderna för hotell gästerna! Som förhoppningsvis ska köpa Och kvinnan o försäljaren är uppenbarligen ett team, fortsatte Clara.

Slutet gått allting gått, men hur gick det med Claras köpstopp? Jo, det kunde hon avslöja för tidningen Hänt.

– Det slutade redan igår tyvärr, skriver hon till Hänt.

Annons