Dan Ekborgs egna ord om 36 år yngre nya kärleken Lovisa: ”Fantastiskt”

Dan Ekborgs egna ord om 36 år yngre nya kärleken Lovisa: ”Fantastiskt”

Skådespelaren Dan Ekborg har funnit kärleken i Lovisa Hellstedt.

Dan Ekborg har funnit kärleken igen. Den här gången är det Lovisa Hellstedt, 31, som fångat den folkkäre skådespelarens hjärta.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
0:46

Efter reklamen: 5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

(0:46)

Slå på ljud

På Facebook har Daniel Ekborg uppdaterat sin civilsstatus till ”i ett förhållande” och bytt till en profilbild på sig och Lovisa tillsammans.

– Det känns fantastiskt bra. Jag får en chans till i livet, det är alltid trevligt. Det är så det känns, att man får en chans till i livet och det vet man ju aldrig om det ska hända igen, säger Dan Ekborg till Svensk Damtidning.

Lovisa Hellstedt och Dan Ekborg

Dan Ekborg med nya kärleken Lovisa Hellstedt.

Privat

Drog tillbaka skilsmässa

Dan Ekborg skilde sig från Emma ifjol efter fem år som gifta. Året innan hade Emma skickat in en skilsmässoansökan till Stockholms tingsrätt, men drog tillbaka den en vecka efter att den registrerats.

"Vi är gifta och allt är enbart av ekonomiska skäl, som vi löser via revisorer och tekniskt. Vi är fortfarande gifta och ett par. Det är enbart en ekonomisk lösning vi gör”, skrev Emma i ett sms till Aftonbladet.

Dan Ekborg om skilsmässan från Emma

Men året efter skickade de in en ny skilsmässoansökan. Den här gången gick den igenom och Dan och Emma gick skilda vägar.

– Vi är jättegoda vänner, det är inget problematiskt alls med det. Det är bara det att det är långa avstånd, covid, det är svårt att hålla ihop bitarna. Det är det enda, sa Dan Ekborg till Expressen.

– Vi är jättebra vänner, och det är inga konstigheter. Det är det jag kan säga om det.

Dan Ekborg och Emma

Dan Ekborg och Emma gick skilda vägar förra året.

Karin Törnblom/TT

Foto: TT