Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Danny Saucedos oväntade beslut – bara 2 månader innan bebisen ska komma

13 okt, 2023, 11:30 
Louise Wibergh Lenti
Danny Saucedo

I början av december kommer Danny och Annas lilla bebis.

Annons
Danny Saucedo – det här visste du inte om artistenBrand logo
Danny Saucedo – det här visste du inte om artisten

I början av augusti gick artisten Danny Saucedo ut på sin Instagram och berättade att flickvännen och modellen Anna Eriksson var gravid. Grattis-hälsningarna vällde in och det var en strålande Danny som sågs på bilderna.

Danny Saucedo: ”Jag är redo”

Danny är och har länge varit en barnkär person. I samband med en sommarfest med Amazon Prime beskrev Danny sina känslor kring faderskapet för Hänt:

– Jag tänkte säga att det känns overkligt, men det känns väldigt verkligt och väldigt väntat. Jag har velat bli farsa sedan jag var 20 bast så jag är redo. Det kommer säkert vara fruktansvärt men samtidigt helt underbart på samma gång, sa Danny då.

Annons

Bebisen är beräknad att komma i december och för en vecka sen fick vi se en ny bild på Anna och den vackra babybulan.

Nobbar bebisbubblan

I en intervju med Expressen berättar Danny nu att han och Anna har tagit ett gemensamt och kanske lite annorlunda beslut – han kommer inte vara hemma första tiden.

– Det borde ju bli det med största sannolikhet. Men jag har massor av projekt nästa år. Jag ska vara farsaledig 2025 tror jag, och nästa år så bara bomba med jobb. Jag har ganska många projekt i luften så jag ska bara landa och sen ska jag rulla vagn, säger han.

Annons

När han får frågan om han inte kommer ångra att vara borta första tiden svarar han:

– Förmodligen, absolut. Jag kommer vara borta på dagarna men så kommer jag hem på kvällarna. Jag styr mycket över min tid själv men periodvis har jag väldigt mycket att göra och sen vissa perioder har jag det väldigt mycket lugnare så jag kommer vara hemma väldigt mycket ändå. Det är egentligen bara helger som jag är borta och jobbar.

Foto: TT

Annons