Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dansbandsdrottningens stora sorg – skiljer sig från styvbrodern Tommy

20 jul, 2023, 11:53 

Christina Lindberg och Tommy Wigardt går skilda vägar.

Annons

Christina Lindberg och Tommy Wigardt lärde känna varandra som tonåringar. Tommys pappa var dessutom Christinas bonuspappa, men trots detta fann de kärleken i varandra.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

– Jag träffade honom första gången när jag var 14, han var tio år äldre och väldigt spännande. Men han tittade inte ens åt mig. Sen var jag 34 år när jag träffade honom hos min syster igen. Jag kände direkt ”wow”.

– Det har funnits åsikter om att vi skulle vara ”styvsyskon”, men vi har inte vuxit upp tillsammans. För mig kändes det inte alls konstigt eller fel. Jag träffade en underbar man och valde att följa mina känslor, har Christina Lindberg sagt till Expressen.

Christina Lindberg och Tommy Wigardt skiljer sig

Men nu har paret bestämt sig för att gå skilda vägar, efter 20 år tillsammans.

– Vi kände att just nu känns det här som rätt beslut. Kärleken finns ju där, jag älskar honom fortfarande, men vi kände ändå att det här var det rätta beslutet att ta nu, säger Christina till Expressen.

– Jag hade kunnat offra min vänster arm för henne. Hon har ställt upp så mycket för mig när jag har varit sjuk och så. Nu är jag inte sjuk längre så vi har kunnat ta det här beslutet och det är ett gemensamt beslut, säger Tommy.

Foto: TT

Annons