Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Dansbandsstjärnan Christina gifte sig med sin styvbror – har brutit all kontakt

22 jun, 2024, 15:00 
Christina Lindberg om relationen till ex-maken Tommy Wigardt.
Annons

Christina Lindberg och Tommy Wigardt lärde känna varandra redan som tonåringar. Tommys pappa var Christinas bonuspappa och det var via honom som deras vägar korsades första gången.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Några år senare träffades de av Amors pilar. De blev ett par, gifte sig och levde ett lyckligt liv tillsammans.

– Jag träffade honom första gången när jag var 14, han var tio år äldre och väldigt spännande. Men han tittade inte ens åt mig. Sen var jag 34 år när jag träffade honom hos min syster igen. Jag kände direkt ”wow”.

Annons

– Det har funnits åsikter om att vi skulle vara ”styvsyskon”, men vi har inte vuxit upp tillsammans. För mig kändes det inte alls konstigt eller fel. Jag träffade en underbar man och valde att följa mina känslor, har Christina Lindberg sagt till Expressen.

Christina Lindberg och Tommy Wigardt
Christina Lindberg och Tommy Wigardt.Karina Ljungdahl/TT

”Har inte jättemycket kontakt”

Tommy är i dag bosatt i deras hus i Spanien. Christina i sin tur jobbar för att få gården som de bott på i två decennier såld, berättar hon för Hänt.

– Jag ska flytta till min syster i Stockholm och bo där och landa. Jag vet inte riktigt var jag vill bo. Jag är lite förvirrad just nu, jag vet inte riktigt var jag vill landa, säger hon.

Annons

Christina berättar vidare att Tommy har för avsikt att bo kvar i Spanien. Den tidigare dansbandsstjärnan avslöjar att hon faktiskt inte har någon kontakt med ex-maken.

– Han är mycket uppe i att hitta sig själv och det är väl jag med, så vi har inte jättemycket kontakt, säger hon.

Christina Lindberg om kärlekslivet

Hon och Tommy är dock fortfarande goda vänner. Christina har efter skilsmässan inte hittat någon ny, men utesluter inte att hon i framtiden kommer hitta kärleken igen.

Annons

– Nej inte just nu. Jag är så uppe i att försöka hitta mig själv så att det är jag och hundarna nu. Men man vet aldrig vad framtiden säger. Det får vi se, säger Christina.

Christina Lindberg
Christina Lindberg.Tommy Holl/TT

Foto: TT

Annons