Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Därför flyttade Hans Wahlgren, 86, in hos Pernilla – Christina berättar

28 nov, 2023, 18:30 

För Svensk Damtidning berättar nu Christina Schollin om resan till Spanien – utan maken Hans Wahlgren.

Annons

Christina Schollin älskar sitt Spanien. Därför ser hon till att ta sig dit under vinterhalvåret, lapa lite sol och få i sig den mängd D-vitamin som gör det enklare att axla kylan hemma i Sverige.

TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina SchollinBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

I 23 år har hon och maken Hans Wahlgren haft ett hus i Nerja, beläget på spanska sydkusten. Här har de kunnat njuta av läckra måltider, svalkande havsbad och trevligt häng med familj och vänner.

Det är också här som Christina tillbringat sina senaste dagar. På Instagram har hon berättat om sina strålande dagar och även delat med sig av hur härligt det är att kunna äta färsk fisk från Spanien.

Hans flyttade in hos dottern Pernilla

För ovanlighetens skull har Christina den här gången befunnit sig utan maken Hans i Spanien. Han har i sin tur bott hemma hos Pernilla Wahlgren ute på Lidingö, vilket varit enormt uppskattat.

Annons

Lyckligt har Pernilla berättat hur härligt det är att ha pappa Hans på besök och hur speciellt det känns att få tillbringa lite egentid med varandra.

”Som vi njuter av att ha vår älskade pappa, morfar och farfar boende här!( Medan mamma Christina är på väninne-vecka i Nerja.) Vi fikar, äter mysiga middagar, skrattar, spelar musik och pratar om livet!”, skrev Pernilla i ett inlägg på Instagram.

Christina: Därför följde Hans inte med

Nu är Christina åter på svensk mark. När Svensk Damtidning får en pratstund med henne, hälsar hon att resan till Spanien var helt fantastisk och att hon mår hur bra som helst.

– Jag kom hem häromdagen. Det var jättebra, jättebra. Vi har ju vårt hem i Spanien på vinterhalvåret, fast just nu är jag bara där lite då och då. Vi har vi haft huset sedan 23 år tillbaka och nu var jag där i 10 dagar.

Christina berättar också hur det kom sig att maken Hans inte följde med på resan den här gången.

– Han ville inte följa med, helt enkelt. Han har det så bra här hemma.

Hans Wahlgren och Christina Schollin
Hans Wahlgren och Christina Schollin.

Foto: TT/Instagram

Annons