Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför försvann Tommy Myllymäki från Sveriges mästerkock – TV4 tvingas säga sanningen

29 feb, 2024, 18:00 
Sveriges mästerkock och Tommy Myllymäki
Tommy Myllymäki försvann plötsligt från Sveriges mästerkock – nu berättar TV4 sanningen.
Annons

Juryn i Sveriges mästerkock består av Mischa Billing, Tom Sjöstedt och Tommy Myllymäki. Den sistnämnde dök upp i programmet när Markus Aujalay beslutade sig för att tolv säsonger var nog.

Markus var ett tufft tapp för programmet, men Tommy har snabbt vunnit tittarnas kärlek. Och han vet vad han snackar om. Tommys färdigheter i köket kan ingen ifrågasätta, eftersom hans CV både rymmer titeln Årets kock och en seger i Kockarnas kamp.

5 saker du inte visste om Tina NordströmBrand logo
5 saker du inte visste om Tina Nordström

Därför försvann Tommy Myllymäki från Sveriges mästerkock

Men i senaste avsnittet av Sveriges mästerkock var Tommy plötsligt borta. Hans roll i juryn hade tillfallit kocken och matskribenten Zeina Mourtada.

Annons

Tommys frånvaro var inget som ens kommenterades i programmet, vilket säkerligen ställde många tittarna. Men nu har TV4 sagt sanningen om Tommys plötsliga försvinnande.

– Tommy hade andra åtaganden inbokade sedan innan. Så då hade vi härliga Zeina som gäst istället, säger Sara Johansson, exekutiv producent för Sveriges mästerkock, till TV4.

Det innebär att vi kommer att kunna fortsätta njuta av Tommy under resten av säsongen. Så skönt – även om Zeina självfallet var en värdig vikarie!

Tommy Myllymäki
Tommy, vart tog du vägen?

Tommy Myllymäki: "Jag är ganska dålig"

Tommy var väldigt ödmjuk när han först klev på Sveriges mästerkock-tåget. Han insåg att han hade väldigt stora skor att fylla.

Annons

– Markus har ju varit väldigt synonym med det här programmet, så jag vill inte ens kalla det att jag ersätter honom. Jag är en ny jurymedlem, helt enkelt. När jag gör tv brukar jag säga att jag är en ganska dålig skådespelare, så ni får inte så mycket mer än det jag är. Jag är bara jag, säger Tommy till Aftonbladet.

Annons