Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför försvinner Renée Nyberg från TV4 – kanalens trista beslut

27 feb, 2024, 17:00 
Nu försvinner Renée Nyberg från TV4 – och här är förklaringen!
Annons
Här rättas Renée Nyberg – inför allaBrand logo
Här rättas Renée Nyberg – inför alla

Varje sommar kliver några av Sveriges kändaste personer ned i en båt för att ta sig hela vägen till TV4-profilen Renée Nybergs omtalade brygga, som är belägen i ett idylliskt Stockholms skärgård.

Där står sedan Renée och väntar, redo att välkomna gästerna till en afton fylld av god mat, djupa samtal om livets olika skeenden och transparenta känslor som kan vara både tårfyllt sorgsna och upprymt glädjande.

”Under åtta avsnitt tar Renée Nyberg emot sina gäster med ambitionen att komma dem närmare och att lära känna de på djupet. Från en ö i Stockholms skärgård skapas fängslande diskussioner med skratt och en del tårar när samtalet om livet står i centrum”, skriver TV4 om programmet.

Annons
Renée Nyberg
Renée Nyberg gör succé i Renées brygga.Karin Törnblom/TT

Renées brygga försvinner

För tittarna blir det också ett slags avbrott från vintermörkret, en plats där man kan drömma sig bort och se när Renée och de svenska kändisarna njuter av det härliga med svensk sommar.

Men alla goda ting har ett slut. Säsongen kan inte hålla på i en evighet och nu försvinner Renées brygga från tv-tablån, efter åtta somriga avsnitt.

De gästar sista avsnittet

I sista avsnittet gästas Renée av illusionisten Carl-Einar Häckner, skådespelaren Eva Rydberg och skidåkaren Jon Olsson som kommer på besök.

Annons

Renées brygga har blivit något av ett succéprogram på TV4. Första avsnittet sändes 2015 och sedan dess har programmet trummat på – och med all sannolikhet är Renée Nyberg tillbaka i rutan inom kort.

Renées brygga
Så här ser ofta Renée Nyberg ut i Renées brygga: lyssnande och inkännande.TV4

Foto: TT

Annons