Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför har älskade programledaren Maria Forsblom försvunnit från Nyhetsmorgon

16 okt, 2023, 18:00 

Nu kommer det fram – därför lyser Maria Forsblom med sin frånvaro.

Annons

Maria Forsblom är en av de mest älskade profilerna i Nyhetsmorgon, som flera gånger i veckan lotsar tittarna genom morgontimmarna. Hennes avslappnade framtoning och breda leende – kombinerat med en hel del kompetens, verkar helt enkelt vara ett framgångsrecept.

Men nu har hon inte synts i rutan på ett par dagar, och längre kommer frånvaron bli. Detta är varför hon försvunnit från Nyhetsmorgon.

6 saker du inte visste om Maria ForsblomBrand logo
6 saker du inte visste om Maria Forsblom

Därför saknas Maria Forsblom i Nyhetsmorgon

På sin Instagram där Maria Forsblom strax har 80 tusen följare uppdaterar hon nämligen flitigt från vardagen, och livet bakom kulisserna. Det är tydligt att tittarna inte får nog av det lilla de ser i rutan – och Maria är bjussig!

Annons

Där ger hon också sin förklaring till de senaste dagarnas frånvaro: hon har lämnat Nyhetsmorgon för att gå på semester!

"Efterlängtad oktobervecka börjar NU!" Skriver hon på Instagram och när hon njuter av sol och bad ihop med systern Kristins familj.

I kommentarsfältet är det många som är avundsjuka. Ja, det är ett riktigt bra knep att ta ut de sista semesterdagarna när det börjar bli regnigt och grått hemma i Sverige. Men de unnar Maria lite vila:

"Ni ser ut att ha det skönt fortsätt njuta, det behövs när man jobbar mest hela året med många tidiga morgnar"

"Ha en underbar semester det är du värd "

Annons

Maria Forsbloms nya program på TV4 – det vet vi

Maria Forsblom har under det senaste året försvunnit lite mystiskt från Nyhetsmorgon. Även då har hon befunnit sig på varmare breddgrader, men det har inte varit frågan om någon semester.

Istället spelar hon in ett nytt tv-program på TV4 – men alla andra detaljer är ännu oklara. När nyfikna följare frågar, berättar Maria att hon tyvärr inte får berätta vad hon sysslar med.

"Väldigt glad och tacksam att jag får följa med på de här äventyren. Fantastiska deltagare, spännande inspelningar och en super-redaktion. Stay tuned" Skrev hon i ett kryptiskt inlägg på Instagram.

Annons

Det gäller alltså bara att vänta och se. Tidigare blev det klart att programmet Secret Song på samma kanal, som Maria leder, lades ned efter bara en säsong.

Maria Forsblom med en kamel
En av de kryptiska bilderna som Maria publicerade förra vintern. Ja, visst blir man nyfiken?

Foto: TV4

Annons