Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Därför har Anna Book plötsligt försvunnit – något har hänt

10 jul, 2023, 13:00 

Anna Books fans känner en stor oro.

Annons

Anna Book är en av Sveriges mest namnkunniga artister. Hon är också en uppskattad profil på Instagram, där hennes frispråkiga självdistans lockat fram många skratt bland följarna.

Men på den sista tiden har något hänt. Annas inlägg har blivit färre till antalet – följarna har blivit oroliga. Nu har 52-åringen skrivit ett inlägg för att förklara förändringen.

Därför har Anna Book försvunnit

Så här skriver Anna, i ett inlägg där vi också får se en bild på en mikrofon.

Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”Brand logo
Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”

"Vill bara kika in och tacka för alla Dms som trillat in senaste tiden. Ni är många som frågat samt spekulerat var jag är och vad jag gör…Jag lever och tar hand om mig själv och mitt. Prioriterar det sunda i livet, hälsan, kärleken, hemmet, familjen, sommaren och jobb. Försöker att inte stressa, skapar (en del i Studion) växer, samlar fina energier, läker. Jag älskar min Instagram och jag ser er som är inne och tittar, väntar på nya inlägg osv. Men det är nödvändigt för mig att bara existera i mig själv, leva för mig / mitt. Jag mår bra. Men jag har insett att jag gjort och fortfarande gör mycket för andra. Det, betalar jag ett högt pris för och det måste ändras. Men vi trivs fortsatt i huset, njuter av varandra, grönskan, årstiden och prioriterar oss - vi har varit på två ljuvliga semestrar och tar livet lite som det kommer för det passar oss. Vi hörs snart igen", skriver Anna.

"Fyller mitt hjärta och själ"

Anna är noga med att svara på kommentarerna som trillar in. Ett fan undrar om bilden på mikrofonen betyder att Anna är igång med att spela in ny musik. Ikonen ger ett svävande svar.

"Musik är en del av min vardag alltid och det fyller mitt hjärta och min själ med glädje, tröst, styrka och kärlek. Kommer göra det som i slutändan känns rätt för mig, tills dess njuter jag och har kul mest för mig själv", skriver Anna.

Annons