Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför har Gizem Kling Erdogan valt pojkvännens efternamn – utan att vara gift

31 jan, 2021, 08:00 
AvElin Jonsson
GIZEM KLING ERDOGAN svt tunna blå linjen
Högaktuella skådespelaren Gizem Kling Erdogan, aktuell i SVT:s Tunna blå linjen, kan knappt bärga sig tills hon blir äkta maka. I en färsk intervju förklarar hon nu varför hon valt att bära sin pojkväns efternamn – redan innan bröllopet.
Annons
5 Saker om succéserien Tunna Blå Linjen du inte vill missaBrand logo
5 Saker om succéserien Tunna Blå Linjen du inte vill missa

Skådespelaren Gizem Kling Erdogan som varit på tapeten de senaste året (i bland annat Kalifat och Kärlek och anarki) är just nu über-aktuell igen med sprillans nya SVT-serien Tunna blå linjen. En redan på förhand hyllad dramaserie som skildrar polisens vardag – där Gizem Kling Erdogan spelar rollfiguren Leah. Dock gillade hon sin roll i Kalifat något mer än den senare:

Gizem Kling Erdogan är aktuell med Tunna blå linjen i SVT

– Pervin i Kalifat är fortfarande min favoritroll även om Leah i Tunna Blå Linjen är där och nosar, har hon tidigare sagt i en intervju med Volvo-Edit.

Och rollen som Pervin gjorde henne även till årets kvinnliga skådespelare i en tv-produktion på Kristallen 2020. Så det kanske inte är så konstigt.

Den 33-åriga skådisen växte upp i Högsbo utanför Göteborg och bor idag i Stockholm tillsammans med pojkvännen Göran Kling. Och i en ny intervju förklarar hon att hon tagit pojkvännens efternamn – utan att de ens gift sig.

Annons

Därför väljer Gizem King Erdogan pojkvännens efternamn – redan nu

– Men vi har varit ihop ganska länge och ska gifta oss, säger hon i Aftonbladet och menar att efternamnet ändå skulle läggas till inom en snar framtid.

I intervjun slår Gizem Kling Erdogan även tydligt fast att hon tycker att hennes kille är as-het. Och hennes blivande (och snygga) make Göran Kling har pluggat på Konstfack och är smyckesdesigner, och hans läckra verk sitter på stora stjärnor som Steve Angello, Peter Stormare, Silvana Imam och Jireel – men hans alster pryder även internationella stjärnor som A$AP Rocky.

Foto: TT, SVT

Annons