Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför har TV4-Rania försvunnit från rutan – händelsen bakom kulisserna

28 feb, 2024, 08:00 
Rania Shemoun Olsson har lyst med sin frånvaro i rutan. Det här är anledningen bakom.
Annons

Den mångårige TV4-medarbetaren Rania Shemoun Olsson bytte nyligen roll från fast programledare i Nyhetsmorgon, till att återgå till att läsa nyheterna.

På sistone har hon dock lyst med sin frånvaro helt i rutan. Det här är varför.

”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss medBrand logo
”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss med

Därför petades Rania Shemoun Olsson från Nyhetsmorgon

Det var i slutet av november som TV4 bekräftade att Rania Shemoun Olsson får nya arbetsuppgifter, drygt ett år efter att hon värvats till Nyhetsmorgon på heltid.

Många tittare blev besvikna över att Rania försvinner från Nyhetsmorgon, men Rania själv höll modet uppe när hon gav sin syn på saken i ett inlägg på Instagram:

Annons

– Jag älskar att sända Nyhetsmorgon som jag fortsättningsvis också kommer att vara en del av men till största delen från nyhetsposition.Att leverera trovärdiga nyheter om det senaste och viktigaste till våra trogna tittare är oerhört meningsfullt och givande, skrev hon bland annat i inlägget.

– Jag har hoppat på olika sorts uppdrag i min karriär vilket jag utvecklats av. Och nu ska jag alltså sända nyheter på morgonen igen.

Rania Shemoun Olsson saknas i rutan – anledningen bakom

Den uppmärksamma tittaren har däremot noterat att Rania på sistone inte synts till i rutan alls – varken som vikarie i Nymo, eller som nyhetsuppläsare.

Annons

Men nu kan alla pusta ut, Rania njuter bara av sportlovet med familjen på varmare breddgrader, och kommer tillbaka. Hon befinner sig i Tanzania, och fördriver dagarna med safari, sol och familjemys!

"Alltså drööööööm!!! ❤❤" kommenterar Anna Brolin.

"Men wow 😍🙌" skriver Soraya Lavasani.

En skärmdump från Instagram, en bild på en elefant

Foto: TV4

Annons