Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Därför lämnade Soraya Lavasani Nyhetsmorgon – visar upp nya sysslan

06 jul, 2024, 22:00 
Soraya Lavasani
Instagram/TT
Soraya Lavasani visar vad hon gör nu när hon lämnat Nyhetsmorgon.
Annons

Soraya Lavasani har blivit en självklar del av Nyhetsmorgon. Därför var det många som reagerade starkt, med ett slags bitterljuvhet i botten, när hon la ut en selfie där hon stod jämte kollegan Anders Pihlblad.

– Sista passet med Anders Pihlblad – snart är det semester. Tiden går orimligt fort! I vanlig ordning serverar han morgonkaffet mycket elegant – TACK. Och tack till er som är med oss!, skrev Soraya då.

Soraya Lavasanis tuffa tid: ”Lärt mig den hårda vägen”Brand logo
Soraya Lavasanis tuffa tid: ”Lärt mig den hårda vägen”

Därför lämnade Soraya Lavasani Nyhetsmorgon

Nu har Soraya alltså semester. Slappa dagar med familjen, sol och bad – eller?

Faktum är att Soraya är betydligt mer aktiv än vad de flesta semesterfirarna har ork att vara. Under veckorna som hon har ledigt från Nyhetsmorgon prioriterar hon träning och fysisk rörelse.

Det har hon demonstrerat i ett klipp på Instagram, där man ser hur Soraya, i förd gympaskor och en röd träningsdress utför en krävande koreografi ovanpå en träningsmatta.

Annons

Så här skriver Soraya i bildtexten:

– Om någon hade sagt till mig för några år sen att jag kommer att prioritera att träna även på semestern hade jag nog skrattat rakt ut. På semestern ska man bara slappa och ta det lugnt – det var min inställning. Idag är jag så tacksam över att träningen är en självklar del av mitt liv, oavsett tidpunkt på året. Men ja – det slappas även en hel del, skriver Soraya.

Soraya Lavasani: "Har lärt mig den hårda vägen"

När Svensk Dam fick sig en pratstund med Soraya berättade hon om hur träningen hjälpte henne klara kraven som kommer med att göra morgon-TV.

– Nu har jag jobbat ganska många år på Nyhetsmorgon och jag tycker att rutiner är väldigt viktigt för mig i alla fall. Om man ska orka med det andra livet också, sa Soraya då.

– Man har ett liv på Nyhetsmorgon med en familj där, sen har man en familj hemma. För mig är det att äta bra, träna bra, sova. Då får jag bäst energi. Men det har jag lärt mig den hårda vägen.

Annons