Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför mörkar sonen släktskapet med Magnus Uggla: "Vill inte"

03 feb, 2024, 16:00 
Pernilla Albinsson
Magnus Ugglas barn har inte alltid varit så glada över att förknippas med sin far.
Annons

Magnus Uggla, 69, har spenderat många år i rampljuset och är idag en folkkär artist. Trots det har han lyckats hålla sitt privatliv för sig själv. Varken hans fru eller hans tre barn har synts särskilt mycket under åren – något som verkar ha varit en medveten handling från samtliga parter.

Kändisbarnen har vuxit upp – Izabella Scorupcos dotter oigenkännligBrand logo
Kändisbarnen har vuxit upp – Izabella Scorupcos dotter oigenkännlig

Tillsammans med Ann Furelid har Magnus Uggla dottern Emelie Uggla, 45, med frun Lollo Uggla, 62, har han barnen Agnes Uggla, 32, och Ruben Uggla, 28.

Mycket jobb tillsammans

Under pandemin 2020 startade Magnus Uggla och dottern Agnes Uggla podcasten "Uggla och Ugglas podcast" tillsammans. Just nu går även serien "Jag och min far" på SVT. Där ger sig Magnus och Agnes ut på en resa tillsammans för att enligt SVT "möta sig själva, varandra och världen".

Annons

Även sonen Ruben har på senare tid jobbat tillsammans med sin far. Han är illustratör och släppte tillsammans med Magnus Uggla en barnbok 2022. Den äldsta dottern Emelie har också startat en podcast, dock inte med sin far utan tillsammans med sin partner Nisse Hallberg.

Emelie Uggla och Nisse Hallberg har podcasten "Är vi sjuka" ihop.Karin Törnblom/TT

Vill inte koppla ihop släktskapet

Det var i ett avsnitt podcasten Uggla och Ugglas podcast som Magnus Ugglas berättar om när hans son Ruben Uggla var hos läkaren. Under besöket blev han tillfrågad om han var släkt med artisten Magnus Uggla.

Ruben ville då inte uppge att han var son till artisten utan svarade lite vagt att han möjligtvis var släkt med honom på något sätt, eventuellt på håll. Även dottern Agnes berättar i podden att hon har försökt mörka sitt släktskap med sin pappa. Men att hon kommit över det nu.

– Jag fattar hela den grejen att man inte vill koppla ihop släktskapet. Jag har också varit så hela mitt liv, säger hon i podcastavsnittet.

Magnus Uggla känner ingen ilska över att hans barn vill ta distans från honom, utan säger att han förstår sina barns agerande helt och hållet.

– Absolut, jag fattar det till hundra procent, säger han i avsnittet.

Foto: TT.

Annons