Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför reagerar följarna starkt efter nya bilden på E-Type med dottern Izadora

26 jun, 2023, 07:30 
En ny bild på Martin "E-Type" Erikson ihop med dottern Izadora väcker reaktioner. Detta är varför.
Annons

Den 20 januari föddes Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksons efterlängtade dotter Izadora Elisabeth Esmeralda. Hon fullkomligt stal familjens hjärtan – och alla följares!

Nu publicerar Melinda en ny familjebild som får folket att reagera, och det är några detaljer som sticker ut lite extra.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Bilden på E-Type och dottern Izadora berör

Det är en glad familj som firar midsommar som syns på Melinda Jacobs nya Instagram-bild, och Martin bär dottern Izadora i famnen. De firade på ett soligt Gotland, och lilla Izadora ser sprudlande glad ut i pappas grepp.

I kommentarsfältet fullkomligt öser reaktionerna in, och det är en alldeles särskild anledning bakom det hela som lyfts:

"Så underbart fint! Så glad för Martin/E-Type som har fått en alldeles egen liten familj🙏 ❤️" Skriver en av många följare som hyllar bilden.

Annons

För visst är det något alldeles särskilt att se Martin med sin nya lilla familj. Alla som har följt honom de senaste åren, vet ju att det varit en enorm längtan i honom.

Martin Eriksons stora barnlycka – efter alla år

Det var ju bara i fjol som Martin i sitt sommarprat i P1 berättade om sin barnlängtan.

– Åren har gått och jag har inga barn, och jag sörjer det på riktigt. Jag sörjer de barn jag aldrig har fått.

Han hade ju hittat kärleken i Melinda Jacobs, och således fått fem bonusbarn, och fått en prov på livet med en stor familj.

– Det har varit skrämmande, underligt, härligt och spännande på samma gång. Och vemodigt för det är svårt att slå undan tankarna på ett eget barn.

Men sedan gick det undan, och i januari fick han sin egna lilla dotter att följa genom livet. Inte undra på att följarna blir så tagna av bilden.

Foto: TT

Annons