Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför säljer Charlotte Perrelli och Anders Jensen lyxvillan – bekräftar själv: "Familjen växer"

04 sep, 2022, 07:41 

Nu går det fort för succéparet!

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Sångfågeln Charlotte Perrelli och entreprenören Anders Jensen lever ett liv många avundas av. Tillsammans med sina barn njuter de av en tillvaro kantad av lyx och flärd, och är inte blyga med att dela med sig av glädjen.

De spenderar ofta tid i den exklusiva lyxvillan i Marbella, som nu plötsligt ligger uppe till försäljning, något som Hänt först rapporterade om. Nu berättar Charlotte för Expressen om anledningen bakom beslutet, som är aningen kryptiskt.

Sista sommaren i huset

Under somrarna spenderar Charlotte och familjerna gärna månader i sin flådiga villa på semesterorten Marbella. Det är inte konstigt, villan kan skryta med 745 kvadratmeter fördelat på fem rum och sex badrum! Förutom den rymliga insidan finns en terass perfekt för soldyrkande på 543 kvadratmeter, en pool – och en häpnadsväckande havsutsikt.

Den exakta summan paret fick punga upp för villan har de valt att hålla hemlig, men det ryktas om en summa runt svindlande 50 miljoner kronor.

Annons

På Instagram har följarna fått ta del av familjens härliga sommar på den populära spanska orten, där de bor om somrarna, och det skulle också visa sig vara den sista av sitt slag. Nu är det nämligen dags att gå vidare, efter bara tre år.

Därför säljer de huset

När sajten Hänt kontaktar mäklaren kan han inte svara på att det är just Perrelli och Jensens villa, eftersom de är privatpersoner. Han kan dock bekräfta att villan, som på bilder ser identisk ut med den vi sett på Instagram, är till salu.

– Ägaren vill sälja huset. Vi har inte lagt ut huset på hemsidan, utan vi gör mest privata visningar för intressenter, säger mäklaren.

Utgångspriset är dryga 72 miljoner svenska kronor, vilket alltså redan innan budgivningen ens är igång innebär en vinst på 22 miljoner för paret.

Nu bekräftar Perrelli för Expressen att det är deras villa som är till salu – och anledningen.

”Det stämmer. Familjen växer och behoven ser annorlunda ut”, skriver hon i ett sms till tidningen.

Tillsammans med Anders Jensen har hon två barn, Alvin och Adrian. Både Charlotte och Anders har också barn sedan tidigare äktenskap, så man kan lugnt säga att det råder fullt hus med totalt fem barn. Om familjen planerar ytterligare ett tillskott förblir dock osagt.

Foto: TT/Instagram

Annons