Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Serbiens Eurovision-artist sjunger om Meghan Markles hår: Här är varför

Serbiens Eurovision-artist sjunger om Meghan Markles hår: Här är varför

Flera tittare lär ha reagerat på Serbiens bidrag i Eurovison efter den annorlunda låttexten.
Cornelia Jakobs glädjekollaps efter vinsten i Melodifestivalen
1:39

Efter reklamen: Cornelia Jakobs glädjekollaps efter vinsten i Melodifestivalen

(1:39)

Slå på ljud

Det är den andra semifinalen av Eurovision Song Contest i Turin, där Cornelia Jakobs tar plats på scen i hopp om att knipa en plats i den stora finalen som äger rum på lördag.

Tio av kvällens arton bidrag kommer att ta sig vidare till final. Cornelia var näst sist ut med sin låt ”Hold me closer.", och hon gjorde ett enastående framträdande!

En annan artist som tävlar i kväll är Konstrakta, som representerar Serbien, och förmodligen var det många tittare som hajade till när hon framförde sin låt.

Sanningen om Serbiens låt i Eurovision

Även om hon sjunger på Serbiska i låten "In corpore sano” hörs det tydligt att hon nämner Meghan Markle – men vad sjunger hon egentligen om hertiginnan av Sussex? Jo, om hennes glänsande hårsvall.

– Textraden är: ”Vad är hemligheten bakom Meghan Markles hälsosamma hår?”, berättar Konstrakta för Aftonbladet och fortsätter:

– Det är en rubrik från en verklig tidningsartikel, som gav känslan att den avslöjade universums enorma hemlighet. Men när man läste artikeln så innehöll den ingenting. Så det är ett exempel på all den typ av skräp i medierna, som bidrar till vår förvirring.

Sjunger om Meghan Markles hår

Egentligen är det alltså en form av kritik till alla människor som ständigt söker en hälsosam livstil genom de senaste hälsotrenderna.

Avsikten var egentligen inte att människor skulle fastna för just låtraden om Meghan Markle, men i efterhand har det gynnat Serbiens bidrag.

– Nu verkar det som att det får folk att haja till, när de hör Meghan Markle, som vänta, vad var det där?

Foto: TT