Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför slutade Soldoktorn svara Lotta Engberg: "Trams – tog det inte på allvar"

14 apr, 2024, 12:00 
Mikael Sandström och Lotta Engberg
Mikael Sandström berättar om varför han slutade svara Lotta Engberg.
Annons

Mikael Sandström och Lotta Engberg har varit tillsammans i fyra år. Det har varit en omskakande resa för alla inblandade.

Vi har kunnat följa deras kärleksresa via artiklar i kvällspressen, Instagram-inlägg och tv-intervjuer. Men relationen kunde ha fått ett helt annat utfall.

Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!

Mikael Sandström slutade svara Lotta Engberg

Det avslöjas i en intervju som Mikael har gjort med Nöjesguiden. Hela romans inleddes ju med att Lotta talade varmt om "Soldoktorn" i en artikel.

Annons
Mikael Sandström och Lotta Engberg

– Hon hörde av sig efter det. Då svarade jag inte. Sen skrev hon till mig igen. Då svarade jag ”Tack, vad snällt!” och hörde inte av mig, säger Mikael till Nöjesguiden och hävdar att han tolkade Lottas första invit som "trams".

– Jag trodde bara hon var artig. Jag tog det inte på allvar.

Men sedan blev mötet av – och Mikael blev upp över öronen förälskad. Det märks när Nöjesguiden frågar efter det bästa med Lotta.

Mikael Sandström: "Jag förstår henne"

Svaret blir långt och översvallande.

Annons

– Det är mycket. Nu måste jag hålla tungan i rätt mun. Något av det finaste, enklaste och bästa med en människa är att du ser att den är ledsen när den är ledsen och glad när den är glad. Man ser på henne vad hon vill och vad hon menar. Det säger jag verkligen med de bästa intentionerna. Jag förstår henne. Hon är extremt äkta och ärlig. Det tycker jag är ett mycket attraktivt drag. En person som man förstår och som inte är komplicerad. Hon har en sådan känslomässig bredd och tydlighet att det är oerhört lätt att vara i hennes närhet, säger Mikael.

Annons