Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför syns inte Tilde de Paula i TV4 – efter krisen på kanalen: ”Påverkar alla”

01 nov, 2023, 10:00 

Här är anledningen bakom Tilde de Paulas frånvaro.

Annons

Tilde de Paula har varit TV4 trogen i stort sett hela sin karriär. Med åren har hon blivit en av kanalens starkast lysande stjärnor och hennes popularitet tycks inte veta några gränser.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

När hon 2018 lämnade Nyhetsmorgon för att göra programmet Efter Fem var det ingen som visste att det på några år skulle bli ett favoritprogram och ha hundratusentals tittare varje dag.

– Jag är väldigt glad i mitt jobb. Det är det bästa efter att få vara med min familj. Jag mäter karriären efter hur roligt jag har och hur glad jag är när jag jobbar. Och det är toppen, har Tilde sagt till Aftonbladet.

Annons
Tilde De Paula
Tilde de Paula älskar att jobba på TV4 men erkänner att senaste tiden varit tuff.

Tilde de Paula om krisen på TV4

Men på kanalen stormar det just nu. TV4 har sjösatt ett kraftigt sparpaket som berör olika delar av tv-huset. För Tildes del blir det trist att se hur människor hon jobbat med tvingas gå.

– Jag har varit där sen jag var 23 år gammal, det är mer än halva mitt liv. Så ja det påverkar mig, det påverkar oss alla, säger hon till Hänt och berättar att sparpaketet även drabbar Efter Fem.

– Alla påverkas. Det är en kris i tv-branschen som påverkar alla.

Annons

Därför syns inte Tilde i rutan

Förhoppningsvis kan Tilde de Paula just nu tänka på lite annat. Tillsammans med familjen har hon rest till Spanien för att njuta av höstlovet, något hon visar upp på Instagram.

”Ett par ljuvliga dagars höstlov”, skriver hon.

Vistelsen utomlands gör så klart att Tilde de Paula inte syns i rutan för tillfället. I stället är hon på Mallorca, där hon och maken Thomas de Paula Eby äger en lägenhet sedan några år tillbaka.

– Vi har unnat oss den lyxen nu, när både jag och min man jobbar ganska mycket, att äntligen köpa vårt sommarställe. Vi har ju aldrig haft något sommarställe eller stuga och så, har Tilde sagt.

Tilde de Paula
Tilde de Paula njuter av höstlovet i Spanien.

Foto: TT/Instagram

Annons