Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför tog det slut mellan Babben Larsson och kungens tandläkare

21 jan, 2021, 19:00 
kung carl gustaf babben larsson pojkvän
Babben Larsson hade hittat kärleken i kungens tandläkare Anders Ericsson, men förhållandet sprack.
Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Babben Larsson är en av Sveriges mest älskade komiker och skådespelare så när det stod klart att hon hittat kärleken i kungliga hovtandläkaren Anders Ericsson var det många som gladdes med henne.

Paret träffades under inspelningarna av hennes program “Babben & Co. E-Type skulle vara med i programmet och eftersom han var en patient till Anders fick även tandläkaren hänga på. Efter programmet skrev Anders ett brev till Babben där han bad om en dejt.

– Det lät ju lite konstigt först. Men efter lite undersökning på nätet verkade han som en vettig person och så tackade jag ja, har Babben förklarat i Ica-Kuriren.

Babben ändrade sig om partner

De hade under flera år ett särboförhållande, men efter fem års tid kunde tidningen Hänt konstatera att det var slut på förhållandet, efter att Babben, som ofta väljer att hålla sitt privatliv för sig själv, bad om att få stryka Anders namn från faktarutan där det stod att han var hennes partner.

Annons

– Just nu är det sådant läge i mitt liv att jag inte pratar så mycket om den delen. Ibland kan det vara så, svarade hon tidningen när hennes förhållande kom på tal.

babben larsson
Babben Larsson och Anders Ericsson var ett par i fem års tid.

Inte förrän två år senare, i en intervju med Hälsoliv 2017, bekräftade hon att det verkligen var slut mellan henne och kungens tandläkare.

Nu är Babben tillsammans med en ny man sedan drygt ett år tillbaka, men väljer återigen den privata approachen.

– Det går bra. Jag har faktiskt samma kille nu. Vi har hängt ihop sedan i höstas. Jag hittade honom genom en dejtingsida. Vem det är – är privat. Han är en jättefin man och jag är glad att jag har träffat honom, sa hon tidigare till Expressen.

Annons