Därför tog det slut mellan Bianca och Philippe – egentliga orsaken

02 sep, 2022, 11:30 
Philippe Cohen och Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso bryter tystnaden om uppbrottet med Philippe Cohen.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen har en lång historia ihop. Som par har de tillsammans klivit in i vuxenlivet, men förhållandet har också varit en berg-och-dalbana med flera uppbrott.

Nu har paret gjort slut för nionde gången, mitt i en tid då Bianca och Philippe hade långtgående planer på att flytta ihop. Uppbrottet bekräftades i augusti.

– Jag har inte vloggat på typ två månader, det senaste ni såg, då mådde jag skit, alltså skit skit skit, men nu är jag en helt ny person. Bibbi är singel, så jävla roligt, och jag har typ aldrig mått så här bra, sa Bianca på sin youtubekanal.

Recept.se Nyhetsbrev

Philippe Cohens tystnad

Det är ingen hemlighet att Bianca och Philippe har en vana att hitta tillbaka till varandra förr eller senare. Men frågan är om det inte är slut på riktigt den här gången.

Annons

Medan Philippe Cohen ligger lågt med anledningen bakom uppbrottet, har Bianca Ingrosso varit betydligt mer öppen.

Philippe Cohen och Bianca Ingrosso
Philippe Cohen och Bianca Ingrosso har gjort slut igen.

Bianca Ingrosso: ”Tappat bort mig själv”

I en ny vlogg berättar hon att hon mår bättre än någonsin och att det var nödvändigt för henne att gå vidare.

– Jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes. Jag blev inte sedd eller hörd och fick inte vara den Bianca som jag faktiskt är, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Jag har typ tappat bort mig själv i så många relationer som jag har varit i och glömt av hur sprudlande och positiv och härlig jag faktiskt är. Jag är ju inte den här människan som är en soffpotatis, trött, lite halvt bitter. Jag är inte den personen. Och det är så viktigt med energier, vad man tar in.

Svensk Dam har sökt Philippe Cohen för en kommentar.

Foto: TT

Annons