Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför tvingades Karin Laserow plötsligt bort från Bytt är bytt: “Tråkigt”

13 apr, 2023, 19:30 

En ny säsong av Bytt är bytt är äntligen här. Men Karin Laserow saknas.

Annons

Väntan är över – TV4:s succéprogram Bytt är bytt är äntligen tillbaka i rutan! Men programmet är sig inte riktigt likt de senaste säsongerna. Antikexperten Karin Laserow saknas, och Li Pamp har ersatt henne.

Men vad hände egentligen med Karin?

Här är Li Pamp – ny antikexpert i ”Bytt är bytt”!Brand logo
Här är Li Pamp – ny antikexpert i ”Bytt är bytt”!

Därför syns inte Karin Laserow i Bytt är bytt

För den som missat Bytt är bytt, med Renée Nyberg i spetsen, är konceptet enkelt. Kända svenskar bjuds in för att gissa värdet på antika föremål, och på spel står en enorm prissumma till välgörande ändamål. Till sin hjälp har de en antikexpert, numer Li Pamp, som ger ledtrådar och information om antikviteterna.

Det var inför den sjunde säsongen av Bytt är bytt som Karin plötsligt försvann. Den skulle sändas på hösten 2020, och det var ju då som corona-pandemin slog till, och anledningen till att Karin Laserow tvingades bort.

Annons

– På grund av väl kända omständigheter runt covid-19 så kunde jag inte medverka som vanligt i årets säsong. Självklart är det tråkigt och inte utan saknad, sa Karin i ett pressmeddelande.

Karin Laserow
Karin fyllde 73 år i år.

Li Pamp om att byta från SVT till TV4 – piken

Nu är det sedan dess Li Pamp som fyller hennes skor. Och hon är ingen nybörjare inom området. Innan hon gav sig in i Bytt är bytt var hon en av profilerna i SVT:s Antikrundan.

Annons

– Programmen på SVT kanske var lite mer seriösa, inte minst Antikmagasinet – där vi verkligen grottade ned oss i ett ämne i taget. Det kunde vara en viss epok eller en speciell konstmålning. Men jag gillar tävlingsformatet i Bytt är bytt också. Jag tar alla mina chanser jag får för att försöka väcka intresse för historiska föremål och begagnat, haha, har Li Pamp sagt till Allas.

Li Pamp
Li Pamp har under säsongerna fått höra att hon är lik programledaren Renée Nyberg. Håller du med?

Trots att hon såklart gör ett toppenjobb som antikexpert, finns det dem som saknar Karin Laserow. När TV4 publicerar inlägg om den nya säsongen är det flera som hoppas på att hon ska göra comeback.

"Hoppas Karin Laserow är med!!! 🙌🏻🙌🏻👏🏻 Programmet är inte detsamma utan henne" Skriver en följare.

Som tur är har Karin inte tappat intresset bara för hon inte är med i programmet längre. På sin Instagram uppdaterar hon flitigt med inspirerande bilder på antika och vackra möbler.

Foto: TT

Annons