Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Därför vägrar Charlotte Perrelli vara med i Let's dance – trots TV4:s miljonerbjudande

04 nov, 2022, 17:00 
Indra Nordemar

TV4 har flera gånger erbjudit Charlotte Perrelli en svindlande summa för att hon ska vara med i Let's Dance, men hon vägrar.

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Att bli erbjuden en plats i Let's Dance ses som en prestige av många, men Charlotte Perrelli är inte det minsta intresserad. TV4 har i flera år försökt få schlagerdrottningen att ställa upp – men svaret är detsamma varje gång: Nej. Inte ens för två miljoner kronor.

– Det skulle inte räcka. Det skulle jag inte göra det för, har hon tidigare sagt i "Kändispodden" med Benjamin Andrée.

Charlotte Perrelis Let's Dance-vägran

Att tävla i Let's Dance innebär att det inte blir mycket tid över till annat. Flera timmar per dag varje vecka är det stenhård träning som gäller – vilket Perrelli menar är en alldeles för stor insats och en alldeles för stor ekonomisk förlust.

– Det betyder att jag blockar ett helt halvår, och det är väldigt mycket, säger hon i podden och fortsätter:

Annons

– Och vad händer om jag åker ut? Då står jag där med tom kalender.

TV4:s miljonerbjudande till Perrelli

Det miljonbelopp som TV4 hittills försökt locka Perrelli med har inte varit tillräckligt, och hon är därför inte ens övervägt att vara med – men allt har sin gräns, menar hon själv.

– Jag har blivit erbjuden jättemycket pengar. Kommer det till en gräns att de erbjuder så mycket pengar att man inte kan tacka nej, känner man sig kanske tvungen.

Familjen Perrelli-Jensen.

Charlotte tar ett steg tillbaka – för Anders Jensens skull

Charlotte har ju dessutom inte bara sin musikkarriär att tänka på – utan även sin familj om sju att ta hand om. Hon och Anders Jensen har gemensamt sönerna Alvin och Adrian, men hon har även Angelo och Alessio sedan tidigare äktenskap, och Anders har dottern Izabella.

Annons

Därför meddelade Charlotte nyligen att hon tar ett steg tillbaka vad gäller jobb – för sin makes och familjs skull.

”Första åren tillsammans jobbade jag otroligt mycket och hårt som jag alltid gjort. Anders reste med mig överallt. Långa turnéer.”, skrev hon då på sin blogg och fortsatte:

”Nu jobbar Anders extremt mycket. Det är hans tid! Nu är det min tid att backa honom. Jag tar ett steg tillbaka (ska inte sluta jobba) men låter han jobba mer, jag tar större ansvar för familjen, reser ibland med honom på viktiga jobb…"

Foto: TT

Annons