Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför vägrar Helena Seger gifta sig med Zlatan Ibrahimovic: "Det där lilla pappret..."

09 okt, 2023, 14:30 
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger vägrar gifta sig med Zlatan Ibrahimovic – nu vet vi varför.

Annons

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic är efter 20 års förhållande fortfarande inte gifta. Detta har varit föremål för spekulation i ett otal år nu – men när den brittiska tv-stjärnan Piers Morgan intervjuade Zlatan fick vi något slags svar.

Zlatan avslöjar nämligen i intervjun att han har friat – och fått nej.

– Jag sa att efter 20 år ihop så förtjänar du att få gifta dig med mig. Hon svarade: ”Jag behöver inte vara gift med dig för att vara med dig”. Hon är en stark kvinna. Jag tyckte att det var coolt att hon sa nej, jag fick bara ännu mer respekt för henne, säger Zlatan i intervjun och meddelar att han inte tänker fråga igen:

– Nej, hon fick sin chans. Hon får inte en till. Hon har två söner ihop med mig. Hon behöver inte ett pappersark som bevis för att hon är min, säger Zlatan.

Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger vissteBrand logo
Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger visste

Därför vägrar Helena Seger gifta sig med Zlatan Ibrahimovic

Nyhetsmorgon har låtit psykologen Anna Bennich analysera intervjun.

Annons

– Jag tänker att det är ett ganska vanligt Zlatan-uttalande. Jag hoppas att det är lite jargong. I vanliga fall är det kanske inte så bra att det finns en sån inbyggd skillnad i status i ett förhållande. “Du förtjänar att vara gift med mig, nu när du gjort det här under 20 år”. Det är kanske inte jättebra att bygga ett förhållande på, säger Anna.

Zlatans reaktion på att få nej från Helena Seger: "Avvisad"

Programledarna Anders Pihlblad och Maria Forsblom ber Anna spekulera i hur Zlatan kände när han fick ett nej på sitt frieri.

– Det kan betyda att man känner sig avvisad. Men man ska komma ihåg att äktenskap är en juridisk fråga och en ceremoniell fråga, men i vardagslivet spelar det väldigt liten roll för hur man har det i vardagslivet, det där lilla pappret, säger Anna.

Och om Helena skulle ställa till med en kupp och själva fria till Zlatan?

– Då tycker jag att han ska säga ja, säger Anna.

Annons