Därför vägrar Lasse Kronér visa upp nya kärleken – så ligger det till egentligen

11 maj, 2023, 05:00 

För Svensk Damtidning berättar Lasse Kronér om kärlekslivet.

Annons

Vi är vana att se Lasse Kronér i den trygga Doobidoo-studion. Med musikalisk fallenhet underhåller han det svenska folket, som sitter hemma i tv-sofforna och applåderar, sjunger med och låter sig omfamnas av den tonsättande värmen.

Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"
Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"

Den senaste tiden har dock den annars så musikaliska Lasse kastat sig ut i vildmarken, levt med vilda djur, brist på mat och långt bort från den annars så trygga civilisationen.

Efter veckorna på ön och tv-inspelningen av The Island befann han sig i ett närmast utmärglat tillstånd, under en tid då han inte heller haft någon kontakt med sin familj hemma i det betydligt lugnare Sverige.

Lasse Kronér
Lasse Kronér beskriver det som att han var närmast utmärglad efter inspelningen av The Island.
Recept.se Nyhetsbrev

Lasse Kronér om nya kärleken

Men nu har den sångglada göteborgaren återvänt hem, vardagen har tagit över, han har fått träffa familjen och kärlekssagan med nya kärleken har fortsatt skriva nya kapitel.

Annons

Lasse och kärleken har i dag varit tillsammans i två och ett halvt år. Det finns inget i Doobidoo-legendarens sinne som säger att det inte skulle fortsätta rulla vidare på samma sätt.

– Jag hoppas hon är ganska nöjd med mig fortfarande. Jag är väldigt hemma, jag mår väldigt bra i livet med den personen jag har hos mig och vi funkar väldigt bra ihop. Det är bara positivt. Livet har en förmåga att vända till det positiva om man ser det positivt, säger Lasse Kronér till Svensk Damtidning.

Lasse Kronér
Lasse Kronér har återvänt hem till Sverige och nya kärleken.

Därför syns de inte på bild

Kreativitet, humor, skratt och glädje är ledorden. Så länge allt sånt lirar är det inga problem i Lasses kärleksliv – och de kompletterar varandra på ett fantastisk bra sätt, säger SVT-profilen.

Annons

Ja, Lasse må vara en lycklig man. Däremot är han aningen restriktiv med privatlivet och vill inte dela med sig av för mycket om kärleken– och de har aldrig fastnat på bild tillsammans.

– Jag har aldrig varit sån. Jag tror det finns en bild på mina barn när de är tre och fem år gamla. Jag har aldrig sprungit på premiärer, jag är inte sån som människa. Jag är väldigt folklig i min profession och älskar folklighet, det är det finaste ordet som finns, och jag gillar stora program och vara den typen av person som jag är i det sammanhanget.

– Men att gå på kändisfester och stå och ta bilder för att jag vill synas har aldrig varit min grej. Det har varit samma sak med människorna som jag träffat i livet. Man dras ju till sin likhet. Hade jag träffat en tjej där det viktigaste är gucci-väskor och läppförstoringar så hade det inte fungerat för mig. Det är inte den jag är.

Lasse Kronér
Lasse Kronér.

Foto: TT

Annons