Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför valde Farah Abadi att avsluta relationen: "Han träffade någon"

16 jan, 2024, 20:30 
Farah Abadi valde att kapa alla band efter sveket.
Annons

Farah Abadi har blivit en av Sveriges mest folkkära programledare. Hon rattade Melodifestivalen tillsammans med Jesper Rönndahl och har därefter fått uppdrag på uppdrag från SVT.

Men bakom framgången bär Farah på en sorg. Hennes far övergav Farah och hennes familj, vilket länge var ett öppet sår.

Farah och Jesper: ”Vi bad inte om ursäkt”Brand logo
Farah och Jesper: ”Vi bad inte om ursäkt”

Farah Abadi bröt helt: "Han gick hemifrån"

Farah berättar om traumat när hon gästar Renées brygga.

– Han träffade någon och så gick han hemifrån och kom aldrig tillbaka. Jag ringde en gång i månaden. Varje gång vi snackade låtsades vi som ingenting. Jag var ledsen en vecka efteråt varje gång, säger Farah i avsnittet.

Till slut tog Farah mod till sig. Hon berättade för sin pappa att hon väntade sig en ursäkt för allt lidande han vållat för Farah och hennes familj.

Annons

Men pappan var helt oförstående.

– Då sa jag: om inte du vet varför du ska be om ursäkt till oss, då kan inte jag som ditt barn berätta det. Så då pratade vi inte mer, säger Farah.

Farah bröt alltså helt med sin far. Ett tufft beslut, men den unga Landskronadottern stod fast vid det.

Farah Abadi: "Trodde ångern skulle skölja över mig"

Flera år senare avled pappan, utan att ha hunnit reparera relationen med Farah.

– Det var en sån himla, himla konstig känsla. Jag trodde att när den dagen kom skulle ångern skölja över mig. Men det kändes ingenting. Han dog då, men för oss dog han för så himla länge sen. Sorgen var redan bearbetad, säger Farah.

Farahs eget familjeliv är betydligt mer lyckligt. Hon lever med sin sambo Johan och deras två barn. Johan är dock ingen offentlig person och förekommer sällan på Farahs kanaler i de sociala medierna.

– Det riktiga livet är det man lever varje dag, där man äter frukost, där man äter lunch, där man leker, bråkar, skojar, åker på semester och är hemma - med sina vänner och sin familj. Det riktiga livet är inte det som finns på sociala medier, har Farah sagt till Expressen.

Annons